Λιώνει καρδιές: Pug κουτάβι συναντά ένα άγαλμα που του μοιάζει και είναι έρωτας με την πρώτη ματιά

ιστορία με σκύλο

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς χρόνο με την παρέα σου. Ακούστε το από ένα σκυλάκι pug με το όνομα Maggie, το οποίο έχει εμμονή με το να κάνει παρέα με ένα άγαλμα που της μοιάζει.

Όποτε η Maggie δεν είναι αγκαλιά με τα μεγαλύτερα αδέρφια της, τον Μέρλιν και τη Γουίλοου, συνήθως μπορεί να τη βρει κανείς να λιάζεται στον ήλιο μαζί με τη σωσία της.

“Η Maggie είναι ένα σούπερ ξεχωριστό κουτάβι”, δήλωσε η Kamerin Bazemore, η μαμά της Maggie. “Νομίζω ότι το αγαπημένο μου πράγμα πάνω της είναι η προσωπικότητά της. Είναι αρκετά ξεκαρδιστική”.

Όταν η Maggie εντάχθηκε για πρώτη φορά στην οικογένεια ως το νεότερο μέλος, η Bazemore ήλπιζε ότι θα έφερνε λίγη από την απαραίτητη νεανική ενέργεια στην ομάδα. Ο μεγαλύτερος αδελφός της Maggie, ο 14χρονος Μέρλιν, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και η 10χρονη Γουίλοου έδειχνε σημάδια μοναξιάς.

Η παρέα είχε αρχίσει να πέφτει και η παρουσία της Maggie στο πλευρό τους βοήθησε με περισσότερους από έναν τρόπους.

Πέρα από το να προσφέρει στους γονείς της ασταμάτητο γέλιο, η Μάγκι ανέλαβε γρήγορα το ρόλο να κρατάει τα αδέρφια της ασφαλή.

“Ο Μέρλιν είναι 100% τυφλός”, είπε η Bazemore, “οπότε η Μάγκι ανέλαβε να βεβαιώνεται ότι δεν θα χτυπήσει τον φράχτη έξω. Μια φορά, έπεσε στην πισίνα και εκείνη έμεινε εκεί μαζί του όλη την ώρα”.

Της αρέσει επίσης να κάνει παρέα με την αδελφή της, τη Γουίλοου, ειδικά όταν ο Μέρλιν λείπει στον κτηνίατρο.

Αλλά μερικές φορές η Maggie χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της. Έτσι, πηγαίνει στην πίσω αυλή και κουλουριάζεται δίπλα στον αγαπημένο της κεραμικό δίδυμο.

“Νομίζω ότι της αρέσει αυτό το σημείο στην αυλή, επειδή έχει τον περισσότερο ήλιο μέχρι να δύσει”, είπε η Bazemore. “Επιπλέον, έχει έναν φίλο!”

Το άγαλμα παρευρέθηκε ακόμη και στο πρώτο πάρτι γενεθλίων της Maggie.

Οι ιδιοτροπίες της Μάγκι επεκτείνονται πέρα από την αγάπη της για το άγαλμα του παγκ. Από την πρώτη μέρα που γύρισε σπίτι, ξετρελαίνει τους γονείς της με την προσωπικότητά της, ειδικά όταν τη βρίσκουν να κάθεται σαν άνθρωπος στην καρέκλα της.

“Είναι πραγματικά ο τρόπος που προτιμά να κάθεται!” δήλωσε η Bazemore.

Στο χαζό κουτάβι αρέσει επίσης να κρύβει πράγματα κάτω από τα τραπεζάκια του καφέ των γονιών της ή τους πάγκους στο σπίτι. Και δεν φοβάται να επιδεικνύει λίγη αυθάδεια από καιρό σε καιρό.

“Αντιμιλάει κάθε φορά που τη ρωτάς κάτι”, είπε η Bazemore.

Ό,τι κι αν περνούν οι Bazemore, ξέρουν ότι μπορούν να υπολογίζουν στη Maggie για να τους φτιάχνει τη διάθεση. Μπορεί να μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια, αλλά για τους Bazemores, είναι σαν να ανήκει πάντα στην οικογένεια της Maggie.

“Δεν μοιάζει καθόλου με τον Μέρλιν ή τη Γουίλοου”, δήλωσε η Bazemore. “Είναι ο δικός της ξεχωριστός σκύλος και κάθε μέρα είμαι ευγνώμων που μπήκε στη ζωή μας”.

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr