Λιώσαμε από τη γλύκα: Σκαντζόχοιρος απολαμβάνει το αγαπημένο του σνακ και είναι πολύ χαριτωμένο

Να κάτι που μάλλον δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να πείτε: ότι οι σκαντζόχοιροι είναι χαριτωμένοι. Αλλά αφού παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο που δημοσίευσε το @Texas Sealife Center, ίσως συμφωνήσετε ότι είναι!

Το κέντρο βρίσκεται στο Corpus Christi του Τέξας και η αποστολή του είναι η διάσωση, η αποκατάσταση και η απελευθέρωση ζώων που χρειάζονται βοήθεια. Η Pear είναι ένας σκαντζόχοιρος που είναι ένας από τους σημερινούς κατοίκους του κέντρου, και την βιντεοσκόπησαν να τρώει το αγαπημένο της σνακ, γλυκοπατάτες!

@texassealifecenter Pear is a permanent resident here, come meet her and learn her story at the Texas Sealife Center today! ✨ #ASMR #africancrestedporcupine #corpuschristitexas #rehabilitation ♬ original sound – Texas Sealife Center

Μιλάμε για σοβαρό ASMR και χαριτωμενιά!

Θα μπορούσα να παρακολουθώ/ακούω το σνακ της όλη μέρα. Το @Texas Sealife Center εξηγεί ότι η Pear είναι ένας σκαντζόχοιρος  φυτοφάγος, πράγμα που σημαίνει ότι τρώει κυρίως φυτά, φλοιό, ρίζες και όλα τα είδη λαχανικών. Η Pear μασούλησε με χαρά τη γλυκοπατάτα και μάλλον ήθελε κι άλλη. Έχουμε ένα κατοικίδιο κουνέλι, και έτσι ακούγεται όταν τρώει λαχανικά και βότανα (λατρεύει τον κόλιανδρο!) επίσης!

Μακάρι να μας έδιναν την ιστορία της Pear και για τον λόγο που βρίσκεται εκεί.

Πήγα στην ιστοσελίδα για να δω τι θα μπορούσα να βρω χωρίς επιτυχία. Η Pear φαίνεται να είναι ευτυχισμένη και υγιής και φαίνεται ότι μπορεί να είναι μόνιμος κάτοικος του κέντρου. Υπάρχουν και άλλα ζώα που φαίνεται να ζουν εκεί. Μακάρι να ζούσα πιο κοντά για να μπορούσα να το επισκεφτώ!

Ο λογαριασμός TikTok του κέντρου διάσωσης είναι σχετικά νέος και το βίντεο έχει λιγότερες από χίλιες προβολές, ενώ δεν υπάρχουν σχόλια. Ελπίζουμε να αρχίσουν να έχουν περισσότερες προβολές στα λίγα βίντεο που έχουν, γιατί χρειάζονται όλη την υποστήριξη που μπορούν να πάρουν!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr