Μαμά γάτα υιοθετεί ορφανή γέννα κουταβιών και τα μεγαλώνει ως δικά της

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Από τη στιγμή που η Kathryn βρέθηκε σε ένα άδειο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, η πορτοκαλί γάτα έψαχνε για μια οικογένεια που θα την αποκαλούσε δική της.

Οι νέοι ενοικιαστές που βρήκαν τη μαμά γάτα κάλεσαν τη Langebaan Animal Care, στη Νότια Αφρική, για βοήθεια. Αλλά, δυστυχώς, ήταν πολύ αργά για να σωθούν τα νεογέννητα μωρά της Kathryn.

Η Kathryn φιλοξενήθηκε από την Izelle Marallich, πρόεδρο του Langebaan Animal Care, όπου άρχισε αμέσως να εκλιπαρεί για την αγάπη που είχε χάσει μαζί με τα γατάκια της.

Η ιστορία της Kathryn

“Ήταν εξαιρετικά στοργική και δεν φοβόταν κανένα από τα σκυλιά της ανάδοχης οικογένειάς μου – [περπατούσε] κατευθείαν κοντά τους και τρίβονταν πάνω σε κάθε ένα από αυτά”, δήλωσε η Marallich στο The Dodo. “Έπρεπε να κοιμάται με έναν άνθρωπο και να κρατιέται από πάνω σου. Ήταν σαν να μην μπορούσε να πάρει αρκετή αγάπη”.

Αλλά, ακόμη και με την ανάδοχη οικογένειά της, η Kathryn εξακολουθούσε να θρηνεί το παρελθόν της: “Ήταν πολύ ανήσυχη, ωστόσο, και έκλαιγε ψάχνοντας τα μωρά της”, είπε η Marallich, “κάτι που έσπαγε την καρδιά”.

Η ζωή της Kathryn άλλαξε για άλλη μια φορά όταν έφτασε στο σπίτι της μια ορφανή γέννα κουταβιών. Αμέσως, η Kathryn ανέπτυξε δεσμό με τα κουτάβια – τα φώναζε κάθε φορά που φώναζαν για φαγητό. Προσπάθησε να ηρεμήσει τα κουτάβια γλείφοντάς τα.

“Αρχικά ήταν λίγο μπερδεμένα με αυτό και απομακρύνονταν από κοντά της, αλλά εκείνη ήταν επίμονη και συνέχισε να πηγαίνει να τα περιποιείται”, δήλωσε η Marallich. “Άρχισαν να συνηθίζουν να τα γλείφει και εκείνη απλά ξάπλωσε μαζί τους και δεν έφευγε καθόλου από δίπλα τους”.

Τα κουτάβια γρήγορα συνήθισαν την Kathryn και τελικά άρχισαν να θηλάζουν. Από εκείνη τη στιγμή, η Kathryn ένιωσε και πάλι πλήρης.

“Σταμάτησε να είναι ανήσυχη και να κλαίει και απλά κοιμόταν μέρα και νύχτα μαζί τους”, δήλωσε η Marallich. “[Έφαγε] ακόμη και την τροφή για κουτάβια που τους δώσαμε. Ήταν ευτυχισμένοι και εκείνη ήταν ευτυχισμένη!”

Πάντα αφοσιωμένη μαμά, η Kathryn αφιέρωσε όλο της το χρόνο στη φροντίδα των υιοθετημένων κουταβιών της. Τα περιποιούνταν, κοιμόταν μαζί τους και τα άφηνε να θηλάζουν από εκείνη όποτε ήθελαν.

“Είναι πολύ προστατευτική απέναντί τους και γινόταν πολύ ανήσυχη όταν έβγαιναν [από] το παχνί και απομακρύνονταν από αυτήν”, δήλωσε η Marallich. “Τα ακολουθούσε και τα φώναζε όλη την ώρα και ήταν χαρούμενη μόνο όταν επέστρεφαν μαζί της”.

“Δεν έχω ξαναδεί τόσο αφοσιωμένη και στοργική μαμά”, πρόσθεσε η Marallich. “Δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό τους μέρα και νύχτα!”

Όλα τα κουτάβια έχουν βρει από τότε τα παντοτινά τους σπίτια. Και τώρα η Kathryn έχει να φροντίσει δύο νέα μωρά – ένα ζευγάρι ορφανά γατάκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε ένα χωράφι. Χάρη στην Kathryn, τα νεογέννητα γατάκια έχουν μια ευκαιρία να παλέψουν για τη ζωή τους.

Η Marallich αισθάνεται απίστευτα τυχερή που βρήκε μια τόσο υπέροχη γάτα: “Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να την υιοθετήσουν”, δήλωσε η Marallich, “αλλά, προς το παρόν, θα παραμείνει μαζί μας και θα συνεχίσει να είναι μια στοργική και στοργική μαμά για τα ορφανά ζώα”.

Η Kathryn αποδεικνύει ότι ανεξάρτητα από το ζώο, η αγάπη μιας μητέρας δεν γνωρίζει όρια.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr