Μάθημα ζωής: Δίδυμα γατάκα αποδεικνύουν στην πράξη ότι η διπλή υιοθεσία μπορεί να είναι τέλεια

Ιστορίες Ζώων

Ο Τζέις και η Τζάκι, δίδυμα γατάκια, ήρθαν στο Animal Welfare League of Arlington στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια το καλοκαίρι. Τα παρατσούκλια τους αργότερα ήταν Whiskey και Pippa. Εθελοντές από το πρόγραμμα Kitten College έφτασαν στη διάσωση και άρχισαν το χρονοβόρο έργο της φροντίδας των διδύμων.

Η αρχή της ιστορίας

Τα δίδυμα, τα οποία είναι ουσιαστικά όμοια, ήταν μικρές χνουδωτές μπάλες όταν γεννήθηκαν. Τα δίδυμα έσφιγγαν το ένα το άλλο για στήριξη, καθώς τα μάτια τους άνοιγαν ακόμα. Ο Jace και η Jackie, όπως πολλά εγκαταλελειμμένα γατάκια, ήταν εύθραυστα και υπέφεραν από προβλήματα υγείας.

Αυτά τα γατάκια χρειάζονταν πολύ επιπλέον φροντίδα επειδή ήταν τόσο μικρά.

Ευτυχώς, η Lauren Strycula, μία από τις εθελόντριες, ήταν έτοιμη να φροντίσει για τις ιδιαίτερες ανάγκες των διδύμων. Ο μικρός Jace, για παράδειγμα, ήταν τόσο μικρός που δυσκολευόταν να τραφεί μόνος του με μπιμπερό. Η Lauren έπρεπε να μείνει ξύπνια όλη τη νύχτα προσπαθώντας να τον κάνει να φάει.

Ευτυχώς, η αδελφή του Jackie ήταν εκεί για να τον εμψυχώσει και τελικά κατάφερε να το συνηθίσει. Καθώς η Lauren τον τάιζε με το μπιμπερό, ο Jace άρχισε να κουνάει τα αυτιά του. Αυτός και η δίδυμη αδελφή του άρχισαν να ευδοκιμούν και να παίρνουν βάρος σε αυτό το σημείο. Βλέποντας τα γατάκια να δυναμώνουν μαζί, όλη η σκληρή προσπάθεια άξιζε τον κόπο.

Η συνέχεια της ιστορίας

Τι θα μπορούσε να είναι πιο χαριτωμένο από ένα χνουδωτό γατάκι; Φυσικά, είναι δίδυμα χαδιάρικα γατάκια. Η Alexandra και ο Bryan ένιωσαν το ίδιο όταν είδαν τον Jace και την Jackie στη σελίδα του Animal Welfare League στο Instagram.

Η Lauren ευχήθηκε να μείνουν τα γατάκια μαζί και η ευχή της πραγματοποιήθηκε. Ανακάλυψε το ιδανικό ζευγάρι που σχεδίαζε τη γέννηση του νέου γούνινου μωρού του για εβδομάδες.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον απίστευτο ενθουσιασμό των γατάκια για τη ζωή, την άμεση εμπιστοσύνη τους σε όποιον συναντούσαν, τις χαζοχαρούμενες και γοητευτικές προσωπικότητές τους και την υπέροχη στοργή τους μεταξύ τους”, έγραψε. “Ενώ ο δικός μου ρόλος στο ταξίδι των διδύμων φτάνει στο τέλος του, η ευτυχία τους αρχίζει τώρα”.

Ο Jace και η Jackie πήραν νέα ονόματα αμέσως μετά την υιοθεσία τους. Η Jackie μετονομάστηκε σε Pippa, ενώ ο Jace σε Whiskey. “Κυρία Πίπα, βασίλισσα της ζούγκλας!” και “Βασιλιάς Ουίσκι!” είναι οι πλήρεις τίτλοι τους.

Η Alexandra και ο Bryan δημοσίευσαν στο Instagram ένα βίντεο από την είσοδο των δίδυμων γατάκια στο νέο τους σπίτι. Ήταν ζωηρά και γεμάτα ενθουσιασμό παρά το γεγονός ότι χρειάζονταν χειρουργική επέμβαση.

“Γεια σε όλους!” Φτάσαμε στη νέα μας διεύθυνση. Ξεκαρδιστήκαμε λίγο μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που αναστάτωσε τους γονείς μας, αλλά σύντομα ηρεμήσαμε”.

Ο Bryan επιστράτευσε τη βοήθεια κάποιας ειδικής για τις γάτες μουσικής για να ηρεμήσουν τα δίδυμα γατάκια.

Το τέλος της ιστορίας

“Και πριν το καταλάβουμε, είχαν πηδήξει στο κρεβάτι μαζί μας και είχαν κουρνιάσει δίπλα μας!” Ο Whiskey και η Pippa πέρασαν τη νύχτα και σήμερα το πρωί εναλλάσσοντας τα δυο μας. “Ο Whiskey αποκοιμήθηκε με το πρόσωπό του θαμμένο στη γενειάδα του πατέρα του!” έγραψε η Αλεξάνδρα.

Τα γατάκια έπαιζαν ατίθασα μαζί την επόμενη μέρα, περνώντας υπέροχα. Είχαν περιηγηθεί γρήγορα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μαζί. Στο μεταξύ, κοιμόντουσαν μαζί, έκαναν μπάνιο το ένα το άλλο και κάθονταν σε μια αιώρα στο παράθυρο, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο

Τα δίδυμα είναι πάντα μαζί, αγκαλιάζονται μαζί, παίζουν και εξερευνούν, όπως μπορείτε να δείτε. “Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τη Lauren και όλες τις αναμνήσεις που δημιούργησε με τα δίδυμα!”, δήλωσε σήμερα η χαρούμενη οικογένεια.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top