Μετά από 6 χρόνια αναμονής! Ένα συγκινητικό διαφημιστικό μήνυμα για την επανένωση και την φιλία

Ιστορίες Ζώων

Η Budweiser Clydesdale και το κουτάβι από το Superbowl του ’14 επανενώνονται με ένα μήνυμα.

Σε όλους μας αρέσουν οι χαριτωμένες στιγμές.
Είτε πρόκειται για κουτάβια, είτε για μωρά, είτε και για τα δύο, απλά δεν μπορούμε να μην κάνουμε “awww” όταν βλέπουμε κάτι που γεμίζει επαρκώς τις “δεξαμενές χαριτωμένων” μας για την ημέρα. Οι εταιρείες μάρκετινγκ το γνωρίζουν αυτό και αγαπούν να χρησιμοποιούν χαριτωμένα ζώα για να μας πουλήσουν προϊόντα. Αν και κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν με τα κίνητρά τους, εμείς εξακολουθούμε να κερδίζουμε κάτι από τη συμφωνία – την ευκαιρία να δούμε κάτι χαριτωμένο!

Το Superbowl του 2014 είχε μια από αυτές τις στιγμές

Αν είστε από τους ανθρώπους που λατρεύουν το Superbowl (ακόμη και αν είναι μόνο για τις διαφημίσεις), τότε πιθανώς να θυμάστε την ειδική διαφήμιση που έπαιξε στον αγώνα του 2014 μεταξύ των Broncos και των Seahawks. Αν και μπορεί να μην θυμάστε το παιχνίδι , πιθανότατα θυμάστε τη διαφήμιση που είχε το πιο χαριτωμένο κουτάβι και το άλογο Clydesdale. Ονομάστηκε “Best Buds” και κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η διαφήμιση ακολούθησε την ιστορία δύο απίθανων φίλων που έγιναν “φιλαράκια”.


Αφού το άλογο και ο σκύλος γνωρίστηκαν, απομακρύνθηκαν επανειλημμένα ο ένας από τον άλλον. Οι ανθρώπινοι ιδιοκτήτες, μια γυναίκα που είχε τον σκύλο και ένας άντρας που είχε το άλογο, είχαν μικρά φλερτ όλο αυτό το διάστημα. Τελικά, το άλογο βαρέθηκε και ξέφυγε προκειμένου να δει τον κουταβάκι φίλο του, φέρνοντας τους δύο ανθρώπους κοντά στη διαδικασία. Κουτάβια, άλογα, αγάπη και μπύρα, τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Μετά από 6 χρόνια αναμονής, έχουμε επιτέλους άλλο ένα τμήμα της ζωικής φιλίας!


Όλοι αγαπάμε μια καλή συνέχεια! Η Budweiser ήξερε ότι η Αμερική είχε ερωτευτεί τους δύο φίλους και ήθελε περισσότερα. Απλά πρέπει να μάθουμε τι συνέβη μετά το τέλος του προηγούμενου, σωστά; Λοιπόν, δεν μας απογοητεύουν καθώς βλέπουμε ξανά τον σκύλο και το άλογο.

Ξεκινώντας με ένα κλασικό τραγούδι, είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την επανένωση.


Ολόκληρη η διαφήμιση είναι προσανατολισμένη στην παγκόσμια πανδημία. Ξεκινώντας με το “Don’t Stop Me Now” και ένα άδειο μπαρ, υπονοεί το γεγονός ότι πολλά μέρη είναι ακόμα κλειστά. Η διαφήμιση προβλήθηκε αρχικά τον Ιούνιο, λίγο πριν το καλοκαίρι μπει σε πλήρη εξέλιξη.

Καθώς βλέπουμε διάφορους ιδιοκτήτες καταστημάτων να “ξανανοίγουν” τα καταστήματά τους, η σύνδεση γίνεται σαφής.

Βλέπουμε το μικρό Λαμπραντόρ να ξυπνάει από τον υπνάκο του και να ξεκινάει τρέχοντας στο δρόμο. Διασχίζοντας φράχτες, δρόμους και πολλά άλλα, το σκυλάκι είναι καθ’ οδόν για να δει κάτι (ή κάποιον). Περνώντας στο Clydesdale, βλέπουμε το άλογο και τους φίλους του να καλπάζουν, να πηδούν πάνω από φράχτες και, τέλος, να έρχονται από μια γωνία για να δουν τον φίλο τους, το κουτάβι.

Ολόκληρη η διαφήμιση είναι απλώς μια μεγάλη δήλωση που ζητά από τους ανθρώπους να είναι υπεύθυνοι.


Συνοψίζεται στο κείμενο της τελικής οθόνης του βίντεο, το οποίο λέει:

“Ανυπομονούμε να δούμε τα φιλαράκια μας. Αλλά όταν το κάνουμε, ας το κάνουμε με ασφάλεια”.

Αυτό το αστείο νεύμα στις απαιτήσεις κοινωνικής αποστασιοποίησης σε όλο τον κόσμο φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με την επανένωση των δύο φίλων – απλά δύο “φιλαράκια” που θέλουν απλώς να είναι κοντά.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top