Μια ασυνήθιστη φιλία: Περιστέρι σχηματίζει δυνατή φιλία με κουτάβι που ήθελε ένα φίλο

Ιστορίες Ζώων

Ήταν σαφές από την αρχή ότι αυτό το κουτάβι με τις ειδικές ανάγκες που ονομάζεται Lundy χρειαζόταν πραγματικά έναν φίλο.

Και τον βρήκε στο πιο απροσδόκητο μέρος.

Η ιστορία των Lundy και Herman

Γεννημένος με μια πάθηση που τον έκανε να μην μπορεί να περπατήσει σωστά, ο Lundy τέθηκε υπό τη φροντίδα του The Mia Foundation στη Νέα Υόρκη, το οποίο ειδικεύεται στη βοήθεια ζώων με αναπηρίες.

Εκεί ο Lundy γνώρισε κάποιον άλλο που ξέρει πώς είναι να είσαι διαφορετικός – ένα περιστέρι που ονομάζεται Herman.

Τελικά, ο Herman και η Lundy έχουν πολλά κοινά. Το περιστέρι, όπως και το κουτάβι, είχε φτάσει στο Ίδρυμα Mia πέρυσι, χωρίς να μπορεί να πετάξει λόγω υποψίας τραυματισμού ή ασθένειας. Έχουν επίσης και οι δύο πολύ μεγάλες καρδιές.

Τις προάλλες, οι φροντιστές στο Ίδρυμα Mia σύστησαν τον Herman και τον Lundy, τοποθετώντας τους στο ίδιο άνετο κρεβάτι. Αλλά μπορεί να φάνηκε σαν ένα ασυνήθιστο ζευγάρωμα, ο Herman και η Lundy σαφώς δεν είδαν τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο.

Ο Herman και η Lundy κοίταξαν βαθύτερα – και βρήκαν έναν νέο φίλο ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως μια αξιολάτρευτη γιορτή αγκαλιάς – τόσο το κουτάβι όσο και το περιστέρι απολάμβαναν ο ένας τη ζεστή παρέα του άλλου.

Ο Herman, ο μεγαλύτερος από τους δύο, φάνηκε να ξέρει ότι αυτό ακριβώς χρειαζόταν ο Lundy.

Παρόλο που και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ίδρυμα Mia επειδή αντιμετώπιζαν προκλήσεις, η ανθισμένη φιλία τους είναι το τέλειο happy end για όλα όσα πέρασαν.

Για τα ζώα με ειδικές ανάγκες, όπως ο Herman και ο Lundy, η ζωή είναι βέβαιο ότι θα έρθει με μερικές περισσότερες προκλήσεις από ό,τι για τους περισσότερους – αλλά με την αγάπη των φροντιστών τους και ο ένας τον άλλον, αυτές είναι προκλήσεις που δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ποτέ μόνοι τους.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top