Μια διαφορετική φιλία: Μωρό ελέφαντας προσπαθεί να γίνει φίλος με σκύλο στο καταφύγιο

Ο μικρός ελέφαντας Pyi Mai έφτασε πρόσφατα στο καταφύγιο Elephant Nature Park Sanctuary στην Ταϊλάνδη και του αρέσει να εξερευνά και να κάνει νέους φίλους. Δείτε τη χαριτωμένη στιγμή που προσπαθεί να γίνει φίλη με έναν από τους σκύλους διάσωσης στο φιλανθρωπικό ίδρυμα στο παρακάτω βίντεο.

Η ιστορία του Pyi Mai

Φαίνεται ότι πρόκειται να τα παρατήσει, αλλά στη συνέχεια προσπαθεί ξανά. Πέφτει ακόμη και στα γόνατα για να κατεβεί ο σκύλος στο επίπεδό του. Ίσως μιμείται την “υπόκλιση” του σκύλου όταν οι σκύλοι παίζουν. Αλλά ο σκύλος αποφασίζει να είναι προσεκτικός με τον μικρό ελέφαντα. Την πειράζει λίγο τρέχοντας σε κύκλους.

Ένα άτομο σχολίασε: “Ο σκύλος φαινόταν να παίζει μαζί της, σαν να προσπαθούν και οι δύο να γίνουν φίλοι με κάποιον διαφορετικό από τον εαυτό τους. Ελπίζω να έχουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι μαζί, αυτό ήταν πολύ χαριτωμένο”.

Ένας άλλος συμφώνησε, λέγοντας: “Τα σκυλιά υποκλίνονται μπροστά όταν νιώθουν παιχνιδιάρικα, όπως κάνει εδώ. Αν ο σκύλος δεν ήθελε πραγματικά να εμπλακεί δεν θα έτρεχε γύρω-γύρω σε κύκλους”.

Μην λυπάστε πολύ για την Py Mai και την απογοητευμένη προσπάθειά της να γίνει φίλη με τον σκύλο. Όταν αυτή και η μητέρα της έφτασαν, έγιναν θερμά δεκτοί από το κοπάδι. Από τότε εξερευνά το νέο της σπίτι και κάνει νέους φίλους. Έχει έναν υπέροχο φίλο ελέφαντα, τον Wan Mai, έναν άλλο νεαρό ελέφαντα στο καταφύγιο και οι δύο τους παίζουν τακτικά μαζί.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr