Μια διαφορετική οικογένεια: Ορφανά γατάκια διασώζονται και νομίζουν πως ένα Χάσκυ είναι η μαμά τους

by Μ. Καραμάνδου

Ένα ορφανό γατάκι και τα αδέρφια του διασώθηκαν και τώρα έχουν ανάγκη από αγάπη. Έτσι, ένα γλυκό Χάσκι τα πήρε υπό την προστασία του.

Τα γατάκια γνωρίζουν τη Lilo

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Mini Cat Town Kitten Rescue (στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια) ειδοποιήθηκε για κάποια γατάκια περίπου 2 εβδομάδων που χρειάζονταν βοήθεια.

“Τα έφεραν στο καταφύγιο αργά. Δυστυχώς δεν υπήρχε χώρος για αυτά και τα μωρά επειδή τρέφονται με μπιμπερό απαιτούν ακόμα περισσότερη φροντίδα”, δήλωσε η Thoa Bui της Mini Cat Town.

Η Thoa και οι αδελφές της τα πήραν, ώστε να μπορούν να τα φροντίζουν όλο το εικοσιτετράωρο στην άνεση του σπιτιού τους. “Τα γατάκια ήταν λίγο βρώμικα, αλλά κατά τα άλλα τα πήγαιναν μια χαρά”.

Τα τέσσερα αιλουροειδή αδέρφια, Audi, Tesla, Ferrari και Bentley, καταβρόχθισαν το μπουκάλι με την ειδική φόρμουλα για γατάκια. Αφού καθαρίστηκαν, πήραν έναν υπνάκο στο άνετο, ζεστό κρεβάτι τους.

Η Lilo, το Husky που μένει μόνιμα στο σπίτι, άκουσε τα νιαουρίσματά τους και επέμεινε να προσφέρει βοήθεια. Το σκυλάκι που λατρεύει τα γατάκια έχει φροντίσει πολλά ορφανά γατάκια και κάθε φορά που η οικογένειά της φέρνει στο σπίτι νέα μικρά, ενθουσιάζεται όταν τα βλέπει.

Όταν τα γατάκια συνάντησαν τη Lilo, έτρεξαν προς το μέρος της, νομίζοντας ότι είναι η μαμά τους

Ο Audi, το πιο γενναίο από τα τέσσερα, συμπάθησε πολύ τη σκυλίσια φίλη του και σκαρφάλωσε πάνω της. Την ακολουθούσε παντού σαν μικρό παπάκι.

“Η Audi αγαπάει πραγματικά τη Lilo – είναι ό,τι πιο κοντινό έχουν σε μαμά”.

Το γλυκό Husky βρίσκεται σε απόλυτη ευτυχία κάθε φορά που βρίσκεται κοντά σε γατάκια. Κάθε φορά που ακούει τα νιαουρίσματα τους, έρχεται τρέχοντας για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά.

Η Lilo επιβλέπει τα μικρά όταν τρώνε και προσέχει κάθε τους βήμα. Μετά από κάθε τάισμα, τους κάνει ένα σχολαστικό μπάνιο, καθαρίζοντάς τα από την κορυφή ως τα νύχια.

Η Lilo αγκαλιάζεται με την Audi και τη Ferrari

Το στοργικό σκυλάκι έχει αδυναμία στα γατάκια που έχουν ανάγκη βοήθειας και τα μικρά αιλουροειδή μωρά την λατρεύουν και βρίσκουν παρηγοριά όταν βρίσκονται μαζί της.

Είναι πάντα εκεί για τα γατάκια, όταν χρειάζονται μια αγκαλιά. Η Lilo είναι πολύ προσεκτική και φροντίζει όλα τα φιλοξενούμενα γατάκια, σαν να είναι δικά της.

Η Lilo αγαπάει τον μικρό Bentley

Όλα τα γατάκια είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους. “Προχωρούν κατά κάποιο τρόπο σε μια ομάδα και η Ferrari συνήθως ηγείται”, δήλωσε η Thoa.

Τα γατάκια μόλις έγιναν τεσσάρων εβδομάδων και αρχίζουν να δοκιμάζουν στέρεα τροφή

“Η Ferrari και η Bentley τη λάτρεψαν. Η Tesla και η Audi δεν ήταν τόσο σίγουρες. Μερικά γατάκια χρειάζονται περισσότερο χρόνο από άλλα και αυτό είναι εντάξει”.

Τα γατάκια μεγαλώνουν και η Audi η γενναία αρχίζει να εξερευνά

Εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Lilo και του αρέσει να κουλουριάζεται στην αγκαλιά της σκυλίσιας μαμάς του για λίγη επιπλέον φροντίδα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr