Μια ιαπωνική εταιρεία αμείβει τους υπαλλήλους της για κάθε γάτα που θα σώσουν

by Έφη Αθανασίου

Μια εταιρεία πληροφορικής στην Ιαπωνία έχει γίνει 100% φιλική προς τις διασωζόμενες γάτες, και όταν λέμε φιλική εννοούμε ότι κυριολεκτικά πληρώνουν τους υπαλλήλους τους για να υιοθετούν και να διασώζουν γάτες.

Η εταιρεία που σώζει αδέσποτες γάτες

Αυτή η εταιρεία, η Ferray Corporation, φιλοξενεί πλέον πολλές γάτες διάσωσης. Η παρουσία των γατών κάνει τους υπαλλήλους πιο ευτυχισμένους, πιο αποτελεσματικούς και βοηθά στη θεραπεία του άγχους τους, και η εταιρεία πιστεύει ότι θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι η θεραπεία για την εργασιομανία της Ιαπωνίας. Η εργασία σε ένα γραφείο όπου κυκλοφορούν γάτες έχει αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων και έχει μειώσει τα επίπεδα άγχους τους.

Για να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους και να τους ενθαρρύνει να σώσουν κάθε γάτα που θα μπορούσαν να βρουν, η εταιρεία τους πληρώνει 5.000 γιεν ή 45 δολάρια για κάθε γάτα που θα υιοθετήσουν ή θα σώσουν. Σε αυτή την εταιρεία, κάθε μέρα είναι η “Ημέρα Φέρτε το κατοικίδιό σας στη δουλειά”. Η ιστορία αγγίζει γρήγορα τις καρδιές πολλών και τους εμπνέει να κάνουν το ίδιο και να βοηθήσουν τις γάτες που έχουν ανάγκη. Αν είστε περίεργοι να δείτε περισσότερα από την καθημερινότητα αυτών των γατών του γραφείου, ρίξτε μια ματιά στο λογαριασμό τους στο Twitter.

Δείτε φωτογραφίες:

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr