Μια υπέροχη φιλία: Tσιτάχ βλέπει φωτογράφο να κοιμάται κάτω από ένα δέντρο και αποφασίζει να ξαπλώσει επάνω του

by Έφη Αθανασίου

Η σημερινή ιστορία στο Petkeepers, μας γυρνάει στο 2015, όπου ένας φωτογράφος κατά την διάρκεια της εργασίας του, να απαθαντατήσει την άγρια φύση, δεν περίμενε ποτέ ότι αυτό θα συνέβαινε όταν αποφάσισε να ξαπλώσει στο γρασίδι για έναν υπνάκο. Ο Dolph Volker ήταν εθελοντής στο Cheetah Experience στη Νότια Αφρική, όπου διατηρείται ο πληθυσμός αυτών των μεγάλων τσιτάχ.

Όπως έχουμε ξανα πει τα τσιτάχ, είναι ντροπαλά ζώα και δεν δέχονται πολύ καλά την ανθρώπινη διακοπή στην καθημερινή τους ζωή. Αλλά ο Dolph εργάζεται εδώ και μήνες για να κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτών των ζώων και όλη η σκληρή δουλειά του απέδωσε καρπούς.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Dolph, ένιωσε κουρασμένος μετά από μια ατελείωτη μέρα στον ήλιο, όταν αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο κάτω από ένα δέντρο.

Τότε τσιτάχ ο Eden εντόπισε τον Dolph. Πήγε κοντά του, τον μύρισε και αποφάσισε να αγκαλιάσει αυτόν τον αβλαβή άνθρωπο! Το να πούμε ότι ο Dolph εξεπλάγη όταν βρήκε την Eden όταν ξύπνησε, θα ήταν υποτιμητικό.

Έτσι ξεκίνησε μια δυνατή φιλία. Μια όμορφη, καταπληκτική, συναρπαστική φιλία. Ο Έντεν κοιτάζει την Ντολφ σαν να ανήκει στο ίδιο είδος με εκείνη. Τον αγκαλιάζει, τον τσιμπάει, γουργουρίζει και χώνεται στην αγκαλιά του . Ο δεσμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο αξιολάτρευτος.

Στην πραγματικότητα, ο Dolph αποκαλείται τώρα «The Cheetah Whisperer» αφού περνά τον περισσότερο χρόνο του παρέα με την τσίτα. Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Δείτε το video που τράβηξε ο Dolph

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr