Μικρή κουκουβάγια «κλέβει» παιχνίδι ενός μικρού παιδιού και το κάνει βόλτα σε όλη την πόλη

Η απώλεια ενός παιδιού είναι το κέρδος μιας μικρού κουκουβάγιας. Ο Eric Lind εντόπισε ένα ασυνήθιστο θέαμα σε μια γειτονιά του Ιλινόις – μια κουκουβάγια που πετούσε με ένα παιδικό παιχνίδι χόμπι-άλογο!

“Η νεαρή κουκουβάγια της γειτονιάς έχει κλέψει αυτό το ραβδωτό άλογο και πετάει με αυτό στη γειτονιά”, έγραψε ο Eric Lind στο Facebook. Ειδοποίησε τους γείτονές του: “Γείτονες του Hilldale/Forest Park/Ridge lane… αν το παιδί σας χάσει το ραβδωτό άλογό του, θα πρέπει να μιλήσετε με την κουκουβάγια!”!

Η κουκουβάγια βρίσκεται στην περιοχή για περίπου μισό χρόνο και είναι μέλος μιας οικογένειας κουκουβάγιας.

Ο Lind κατέγραψε σε βίντεο την ασυνήθιστη ψαριά της κουκουβάγιας σε περίπτωση που κάποιος αμφισβητούσε αυτό που είδε.

Βεβαιώθηκε ότι οι τηλεθεατές γνώριζαν ότι η κουκουβάγια δεν φαίνεται να κινδυνεύει να μπλεχτεί στο άλογο με το ραβδί.

“Για όσους από εσάς αναρωτιέστε αν η κουκουβάγια έχει τραυματιστεί ή “μπλέξει” στο άλογο με το ραβδί….δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς είδαμε την κουκουβάγια να μετακινεί το άλογο και μάλιστα να αλλάζει τη λαβή της σε ένα σημείο”, εξήγησε.

Ο Lind πρόσθεσε: “Αν κάποιος δει ότι η κουκουβάγια κινδυνεύει ή πιστεύει ότι έχει τραυματιστεί, είμαι σίγουρος ότι θα επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές”.

Η νεαρή κουκουβάγια μάλλον θα μάθει αρκετά σύντομα ότι η ψαριά της δεν είναι βρώσιμη και ελπίζουμε ότι θα αφήσει το παιχνίδι κάπου όπου μπορεί να το βρει η οικογένειά της.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr