Μικρο σκυλάκι περιμένει καθημερινά την συνάντηση με τον αγαπημένο της ταχυδρόμο

Ιστορίες Ζώων

Μπορούμε να πούμε ότι κανείς δεν ενθουσιάζεται τόσο πολύ με την άφιξη του ταχυδρομικού φορτηγού όσο η Φράνι. Όλη η μέρα του μικρού σκύλου περιστρέφεται γύρω από αυτό.

Κάθε πρωί, η Frannie περιμένει δίπλα στην πόρτα, περιμένοντας το λευκό φορτηγό να φτάσει στο αδιέξοδο της γειτονιάς της. Και μόλις το εντοπίσει, όλο της το σώμα αρχίζει να τρέμει από ενθουσιασμό.

Η ιστορία της Frannie

Αλλά το 5 μηνών μακρύτριχο τσιουάουα δεν ενδιαφέρεται να πάρει γράμματα – έχει μάτια μόνο για τον ταχυδρόμο της, τον Dan.

“Είναι μια πραγματική, συναισθηματική σύνδεση”, δήλωσε στο The Dodo η Lisa Laskey, η μαμά της Frannie. “Τον ερωτεύτηκε την επόμενη μέρα που την φέραμε σπίτι”.

@lisaandfrannie Fran-Dan live conversation #frannielife #puppylove #mrpostman #bestfriends #bestiesforever #postman #specialfriends ♬ original sound – Frannielife

Εκείνη τη μοιραία μέρα, η Laskey είχε βγει να πάρει την αλληλογραφία, κρατώντας στην αγκαλιά της το νέο της κουτάβι. Σταμάτησε για να συνομιλήσει για λίγο με τον Dan και τον ρώτησε αν θα ήθελε να κρατήσει τη Frannie.

“Βγήκε από το φορτηγό του και της έκανε όλες αυτές τις γκριμάτσες και την άφησε να τον φιλήσει”, είπε η Laskey. “Και από εκείνη τη μέρα, αυτό πρέπει να συμβαίνει κάθε μέρα”.

Ο Νταν είναι εδώ και χρόνια βασικό μέλος της γειτονιάς – πάντα έγκαιρος και επιμελής όταν πρόκειται για τη δουλειά του. “Ήταν πάντα ο πιο ευγενικός ταχυδρόμος και όλοι στη γειτονιά μας τον αγαπούν”, δήλωσε ο Laskey.

Δεν αποτέλεσε τεράστια έκπληξη για τη Laskey το γεγονός ότι και το κουτάβι της ερωτεύτηκε αμέσως τον Dan, αλλά η καθημερινή τους ρουτίνα που ζεσταίνει την καρδιά της την εντυπωσιάζει συνεχώς.

“Η Frannie απλά κάθεται στο κρεβατάκι της δίπλα στην πόρτα και παρακολουθεί – ξέρει το λευκό φορτηγό. Και όταν το φορτηγό αρχίζει να έρχεται, το κορμάκι της αρχίζει να τρέμει και θα βγάλει ένα μικρό γαβγισματάκι για να με ενημερώσει ότι είναι εδώ”, δήλωσε η Laskey. “Προσπαθώ να αρπάξω τα παπούτσια μου και να είμαι έτοιμη γι’ αυτήν και της βάζω το λουρί. Μόλις φτάσει στο γραμματοκιβώτιό μας, την βάζω στο δρόμο και την αφήνω να ξεσπάσει. Τρέχει σε όλο το δρομάκι μέχρι να φτάσει σ’ αυτόν … και εκείνος απλά γελάει – αυτό του φτιάχνει τη μέρα”.

@lisaandfrannie #frannielife #chihuahua #postman #bff #bestfriend #puppy #puppylife #mrpostman #chihuahuastiktok #puppylove #missyou ♬ Story of My Life – One Direction

Η Φράνι πάντα ανυπομονεί για τις επισκέψεις του Νταν, οπότε όταν εκείνος κάνει διακοπές, ο χρόνος απομάκρυνσης μπορεί να της είναι δύσκολος.

Ο Νταν όχι μόνο φτιάχνει τη μέρα της Φράνι, αλλά το παιχνίδι με το σκυλάκι δίνει πάντα μια ώθηση στον Νταν, ενώ αυτός κάνει το δρομολόγιό του.

“Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο είναι πιο χαρούμενος που τη βλέπει παρά εκείνη που τον βλέπει κάποιες μέρες”, δήλωσε ο Laskey. “Έχει μετατραπεί πραγματικά σε μια αμοιβαία φιλία και μια ιδιαίτερη σχέση”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top