Μικρός αρουραίος τρέχει πάντα στον τεράστιο σκύλο φίλο του για να πάρει τον πιο άνετο υπνάκο

Ο Nuka ήταν πάντα ένας ευγενικός σκύλος. Μεγαλωμένη σε ένα σπίτι γεμάτο μικρά ζώα – άλλα με γούνα, άλλα με φτερά ή λέπια – ο μαύρος γερμανικός ποιμενικός πάντα αγαπούσε τα άλλα ζώα, μικρά και μεγάλα.

“Ο κτηνίατρός μας είπε, όταν ήταν νεότερος, ότι ήταν σοφότερος από την ηλικία του … επειδή είναι γενικά τόσο ήρεμος και χαλαρός”, δήλωσε στο The Dodo η Nicole Yates, η μαμά του Nuka.

Η ιστορία του Nuka

Τον Απρίλιο, ένα τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων έψαχνε για σπίτια έκτακτης ανάγκης για τα ζώα του λόγω της διακοπής λειτουργίας του COVID-19, και ο Nuka καλωσόρισε μια νέα προσθήκη στο πολυάσχολο νοικοκυριό του. Ο γκρι-άσπρος αρουραίος, με το όνομα Μπλου, έψαχνε ξεκάθαρα για παρηγοριά – και ο Nuka ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχής να βοηθήσει.

“Υπήρχε αυτή η άμεση σαφής σύνδεση μεταξύ του Blue και του Nuka σε σύγκριση με τους άλλους αρουραίους μου”, δήλωσε ο Yates. “Ήταν περισσότερο ο Μπλου που φαινόταν να λατρεύει τον Νούκα! Του άρεσε να χουχουλιάζει στη γούνα του Nuka και αν τον άφηνα κάτω στο πάτωμα έτρεχε να βρει τον Nuka”.

View this post on Instagram

A post shared by 🐾Nuka🐾 (@nuka.and.co)

Όταν ο Nuka ήταν κουτάβι, η μαμά του τον εκπαίδευσε να ξαπλώνει όποτε μπαίνει στο δωμάτιο με ένα μικρό ζώο. Έτσι, μόλις χαλαρώσει, ο Yates τον αφήνει να παίξει απαλά με τα μικρότερα αδέρφια του.

Και παρά το μέγεθός του, εκείνα δεν φοβούνται ποτέ τον μεγάλο τους αδελφό.

Για τον Μπλου, η νέα του κατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλεια. Η πυκνή γούνα του Nuka αποτελεί την τέλεια φωλιά για τον μικρό αρουραίο. Και αν ο Nuka δει ότι ο Blue κοιμάται, δεν θα κουνηθεί από φόβο μήπως ξυπνήσει τον φίλο του.

View this post on Instagram

A post shared by 🐾Nuka🐾 (@nuka.and.co)

“Ο Μπλου είναι ένας πολύ ήρεμος αρουραίος, οπότε είναι πραγματικά ευτυχισμένος που είναι απλώς με τον Νούκα και ξαπλώνει εκεί μαζί του, είτε αγκαλιά με τη χαίτη του είτε στην κοιλιά του”, δήλωσε ο Γέιτς. “Στον Nuka αρέσει να λούζει τον Blue με γλειψίματα, κάτι που δεν φαίνεται να ενοχλεί ούτε τον Blue”.

Ο Μπλου νιώθει τόσο άνετα με τον φίλο του που, όταν είναι ξύπνιος, χρησιμοποιεί το σώμα του σκύλου ακόμη και ως γυμναστήριο ζούγκλας.

Ο Νούκα δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου και είναι απλώς χαρούμενος που ο φίλος του είναι ευτυχισμένος.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr