Μοιάζει με τον μύθο του Παπουτσωμένου Γάτου: Γνωρίστε τον Πίσκο, τη γάτα με τα μεγάλα μάτια

by Έφη Αθανασίου

Όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε την αξιολάτρευτη, Ισπανική, ντυμένη με μπότες γάτα που μπήκε στις καρδιές μας στο Shrek 2. Το χαρισματικό γατάκι είναι γνωστό για την ευγενική του προσωπικότητα και τη συγγένειά του με τη ξιφομαχία, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο όπλο του δεν είναι το σπαθί του – είναι τα μάτια του. Όταν ο γάτος τζίντζερ ανοιγοκλείνει τα μεγάλα, ικετευτικά μάτια του, είναι αδύνατο να μην λιώσεις.

Η αγαπημένη μας γάτα

Το τζίντζερ Pisco δεν είναι μόνο σαν την αγαπημένη μας γάτα , αλλά έχει επίσης γιγάντια μάτια, σήμα κατατεθέν του Παπουτσωμένου Γάτου. Το να κοιτάς στα μάτια του Πίσκο είναι σαν να κοιτάς σε ένα βαθύ, σκοτεινό πηγάδι.

Η οικογένεια του Πίσκο δεν κατάλαβε αμέσως ότι είχαν καταλήξει με τον δικό τους μιμητή του Παπουτσωμένο γάτο. Εξάλλου, όλα τα νεαρά γατάκια, έχουν αξιολάτρευτα ανοιχτά μάτια.Ο Πίσκο επίσης δεν είναι ακριβώς σαν τον Παπουτσωμένο γάτο και η γούνα του είναι πιο μαλακή.

Ο Pisco είναι διάσημος

Αλλά από τη στιγμή που θα τον δείτε, είναι αδύνατο να το καταργήσετε, και αυτά τα μεγάλα μάτια προσελκύουν αρκετό πλήθος στο διαδίκτυο.

Ο Pisco έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και έχει συγκεντρώσει πάνω από 600.000 followers μέχρι στιγμής.

Εμείς, όπως όλοι οι άλλοι, απλά δεν χορταίνουμε αυτό το αξιολάτρευτο γατάκι.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr