Μοιράζει αγάπη: Γάτος αγκαλιάζει κάθε άνθρωπο που συναντά μετά την διάσωση του από τους δρόμους

Αυτή είναι η ιστορία της γάτας με το όνομα McCheeks, η οποία διασώθηκε από το Φιλοζωικό Σωματείο Best Friends με έδρα το Λος Άντζελες.

Εκείνη τη στιγμή, ο McCheeks άρχισε να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να βγει από το δρόμο και να αποκτήσει μια νέα ζωή, ίσως αυτός είναι ο τρόπος του να πει πόσο ευγνώμων είναι.

Η συγκινητική ιστορία του McCheeks

Η γυναίκα με το όνομα Diane Barber είναι το πρώτο άτομο που ήρθε σε επαφή με αυτόν τον γάτο, και είναι επίσης αυτή που τον ονόμασε McCheeks λόγω των χνουδωτών και αξιολάτρευτων μάγουλων του.

Κάλεσε τη συνάδελφό της ονόματι Samantha Bell που είναι λάτρης των ζώων και συμφώνησε να πάρει τον McCheeks ως ανάδοχο παιδί.

Μετά από αυτό, η Diane αποφάσισε ότι η ανάδοχη μαμά του πρέπει να γνωρίσει τον McCheeks για να καταλάβει πόσο γλυκός και φιλικός είναι.

“Δεν ήταν απλώς ένα υπέροχο πρόσωπο- ήταν επίσης τρομερά στοργικός” είπε η Σαμάνθα μετά τη συνάντηση με τον McCheeks.

Η νέα ανάδοχη μαμά γρήγορα παρατηρεί ότι ο γάτος είναι στοργικός και κάθε φορά που η Σαμάνθα του άνοιγε το κυνοκομείο, εκείνος αγκαλιάζεται προσεκτικά κοντά στο πρόσωπο της μαμάς της.

Το γλυκό αιλουροειδές αισθάνθηκε ασφάλεια από την αγάπη της θετής του μαμάς και θα φροντίσει να λιώσει ακόμα περισσότερο το νέο αγαπημένο της πρόσωπο δίνοντάς της μικρά γουργουρητά και γοητευτικές αγκαλιές.

Σύμφωνα με τη Samantha, ο McCheeks ήταν ένας πολύ ευγενικός και ευαίσθητος γάτος, είχε μια ήρεμη έκφραση στο πρόσωπό του και ολόκληρο το πρόσωπό του έλαμπε αληθινό χρώμα. Θα ανοιγοκλείνει τα μάτια του αργά ενώ δέχεται απαλά αγγίγματα.

Ο McCheeks λατρεύτηκε από την αρχή και ήταν τόσο ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που τον βοήθησε και τον αγάπησε. Θέλει μόνο να έχει την προσοχή του ανθρώπου του και την έχει πάντα!

Ουρλιάζει για να τον ταΐσουμε πρώτος, αν ταΐζουμε άλλες γάτες, και αν είχατε μια λιχουδιά στο χέρι σας, θα την ανακαλύψει γρήγορα. Αν ήμασταν δύο στο δωμάτιο μαζί του, θα περπατάει μπρος-πίσω για να έχει την πλήρη προσοχή μας” είπε η Σαμάνθα

Ο McCheeks λατρεύει να περνάει τις μέρες του στην αγκαλιά της θετής του μαμάς. Ήταν τόσο ευτυχισμένος ενώ λάμβανε πολλή αγάπη και στοργή και πραγματικά το αξίζει! Η Σαμάνθα είπε ότι θα ασχοληθούν σοβαρά σκεφτούν να τον μετονομάσουν σε McLovin επειδή λαμβάνουν πολλή αγάπη από αυτόν και νομίζουμε, πολλοί άνθρωποι θα συμφωνήσουν σε αυτό!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr