Μόνοι στο σπίτι: Οι γονείς στις διακοπές λαμβάνουν αξιολάτρευτα βίντεο από τον γιο και τον σκύλο τους

Ιστορίες Ζώων

Πρόσφατα, οι γονείς του νεαρού Garrett Johnson έφυγαν για μια εβδομάδα κρουαζιέρας – αφήνοντας τον ίδιο υπεύθυνο για το σπίτι και το αγαπημένο σκυλάκι της οικογένειας, τον Oscar.

Καθώς η μητέρα του έβγαινε από την πόρτα, είπε στον Garrett για τελευταία φορά να προσέχει καλά το κουτάβι, καθώς δεν είχαν λείψει ποτέ τόσο καιρό.

Τελικά, δεν είχε πραγματικά τίποτα για να ανησυχεί. Ο Όσκαρ ήταν σε καλά (και πολύ δημιουργικά) χέρια.

Για να καθησυχάσει τους γονείς του όσο ήταν στο ταξίδι τους, ο Garrett αποφάσισε να σκηνοθετήσει ένα μικρό βίντεο που θα δείχνει τις καλές στιγμές που περνούσαν αυτός και ο Oscar κατά την απουσία τους. Η ιδέα για μια σπιτική κωμωδία του ήρθε αυθόρμητα, γνωρίζοντας από την αρχή ότι είχε τον καλύτερο συμπρωταγωνιστή στο πλευρό του.

“Ο Όσκαρ είναι ο πιο αστείος σκύλος που ξέρω”, δήλωσε ο Γκάρετ στο The Dodo.

Ακολουθεί το αξιολάτρευτο κλιπ που γύρισαν μαζί για να το στείλουν στους γονείς του Garrett:

Μπορεί οι γονείς του Garrett να ήταν αυτοί που έκαναν διακοπές, αλλά η μεγαλύτερη διασκέδαση ήταν ξεκάθαρα στο σπίτι. Ειδικά η μαμά του δεν μπορούσε να χορτάσει το ξεκαρδιστικό βίντεο ενημέρωσης.

“Το βρήκε πολύ αστείο και είπε ότι έκλαψε από τα γέλια”, είπε ο Garrett.

Αλλά η μαμά του Γκάρετ δεν ήταν η μόνη.

Μετά την ανάρτησή του στο Twitter, το σύντομο φιλμάκι του Garrett και του Oscar έχει από τότε προβληθεί δεκάδες χιλιάδες φορές – αποδεικνύοντας ότι ακόμη και άγνωστοι εκτίμησαν τη γλυκιά ενημέρωση που προοριζόταν μόνο για τους δικούς του Garrett.

“Με έχει ξετρελάνει”, δήλωσε ο ίδιος. “Είχα μόνο 70 οπαδούς, οπότε το ανέβαζα μόνο για τους φίλους μου. Αυτό είναι εξωπραγματικό”.

Μπορεί η κάμερα να σταμάτησε να γυρίζει, αλλά οι καλές στιγμές μεταξύ του Oscar και του Garrett δεν έχουν επιβραδυνθεί στο σπίτι με τους δυο τους.

“Χαλαρώνουμε και κάνουμε παρέα μέχρι να επιστρέψουν [οι γονείς μου]”, είπε. “Η ζωή είναι ωραία”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top