Μωρά ελεφαντάκια έμειναν πίσω και τρέχουν να βρουν τις μητέρες τους

Ακριβώς όπως τα ανθρώπινα παιδιά, αυτά τα δύο μικρά ελεφαντάκια έμειναν πίσω από τις μητέρες τους, ενώ βρίσκονταν σε μια όχθη ποταμού στην Κένυα. Αλλά τη στιγμή που οι μητέρες τους τα καλούν, τα δύο μικρά τρέχουν για να βρουν τις μητέρες τους που έχουν διασχίσει το ποτάμι πριν από αυτά.

Η οργάνωση Save the Elephants μοιράστηκε το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από έναν από τους διεθνείς ασκούμενούς της στην Κένυα. Γράφουν χαρακτηριστικά: “Οι Ελεφαντοστού και η Ελεφαντοστού είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα βίντεο από το βίντεο που τράβηξε το βίντεο: “Δύο μικρά ελεφαντάκια τρέχουν να βρουν τις μητέρες τους, οι οποίες έχουν διασχίσει το ποτάμι πριν από αυτά. Μια σπάνια ματιά στο πόσο γρήγορα μπορούν πραγματικά να τρέξουν αυτοί οι ελέφαντες!”

Πολλοί άνθρωποι που παρακολούθησαν το βίντεο παρατήρησαν πόσο αξιολάτρευτα φαίνονται τα μωρά των ελεφάντων ενώ τρέχουν. Ένα άτομο σχολίασε: “Φαίνονται σαν να περνούν την καλύτερη στιγμή της ζωής τους: Απλά λατρεύω το χτύπημα των αυτιών τους καθώς τρέχουν!”

Ένα άλλο άτομο επίσης τα λατρεύει, γράφοντας: “Ω Θεέ μου, τα αυτιά των μωρών τους χτυπάνε καθώς τρέχουν! Δεν μπορώ να χειριστώ τη χαριτωμενιά”.

Η Save the Elephants είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με τη διάσωση άγριων ελεφάντων σε όλη την Κένυα. Η φιλανθρωπική οργάνωση υποστηρίζει πολλές διασώσεις μοσχαριών ελεφάντων που χάνουν τις οικογένειές τους λόγω λαθροθηρίας ή φυσικών αιτιών.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr