Νέα τάση στη μόδα: Πλέον έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε παντόφλες που μοιάζουν με το σκυλί σας

Ιστορίες Ζώων

Η μόδα προχωράει και αυτή τη φορά προς όφελος των σκυλογονιών οι οποίοι μπορούν να παραγγείλουν τις πιο ζεστές παντόφλες που θα είναι ολόιδιες με τον καλύτερο τετράποδο φίλο τους.

Παντόφλες που μοιάζουν με το σκύλο σου; Κι όμως υπάρχουν!

Οι ιδιοκτήτες σκύλων δεν είναι ασυνήθιστο να γιορτάζουν τα κατοικίδιά τους με gadgets, στολίδια, ακόμη και ρούχα που απεικονίζουν την αγαπημένη τους ράτσα. Ακόμη και παντόφλες σε σχήμα σκύλου είναι κάτι που σίγουρα έχουμε ξαναδεί. Υπάρχει όμως ένας κατασκευαστής που πάει το παιχνίδι με τις παντόφλες στο επόμενο επίπεδο, προσαρμόζοντας τα προϊόντα του ώστε να απεικονίζουν τέλεια τα σκυλάκια των πελατών του.

Ονομάζονται Cuddle Clones, και δημιουργούν πανικό στο διαδίκτυο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι άνθρωποι είναι να τους στείλουν μια φωτογραφία των αγαπημένων τους κατοικίδιων και η Cuddle Clones θα δημιουργήσει παντόφλες που θα τους μοιάζουν, μέχρι και το χρώμα της γούνας, τις μοναδικές κηλίδες, τα σημάδια και άλλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Όπως σίγουρα φαντάζεστε, όλη αυτή η προσαρμοσμένη δουλειά έχει το τίμημά της: αυτές οι χαριτωμένες παντόφλες κοστίζουν 200 δολάρια ανά ζευγάρι και θα χρειαστούν οκτώ εβδομάδες για να παραδοθούν στην πόρτα σας μετά την παραγγελία. Αν σας αρέσει η ιδέα, ή αν είστε απλώς περίεργοι να δείτε πώς είναι, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top