Νεογέννητο κουτάβι μεγέθους ενός κουτιού Tic Tac ξεπερνά όλα τα προβλήματα και γίνεται ζωηρός υγιής σκύλος

Ο Kane, ένα νεογέννητο κουτάβι American bully, γεννήθηκε με σχισμή στην ουρανίσκο, ένα κακό μάτι και διασώθηκε όταν ήταν μόλις λίγων ημερών.

Η NorCal Bully Breed Rescue ήξερε ότι το μικρό κουτάβι θα χρειαζόταν φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο για να έχει ελπίδες επιβίωσης, οπότε ζήτησαν από τη Leslie, μια από τις ανάδοχες οικογένειές τους, να τον αναλάβει. Εκείνη συμφώνησε και για το πρώτο διάστημα ο Kane έπρεπε να ζει σε θερμοκοιτίδα και να τρέφεται με το χέρι.

Αρχικά ήταν δυνατός, αλλά μετά από 6 εβδομάδες παρατήρησαν ότι είχε πρόβλημα στο μάτι και ξεκίνησε απεργία τροφής. Απλά δεν αναπτυσσόταν σωματικά όπως θα έπρεπε.

Τότε τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο – ήθελε να τρώει με τους δικούς του όρους! Ο ζωηρός τύπος συμβαδίζει με τα άλλα θετά σκυλιά της Leslie και σύντομα ήταν έτοιμος να πάει στο παντοτινό του σπίτι. Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του, η Melissa απευθύνθηκε στη διάσωση για να τον υιοθετήσει. Λέει ότι ο Κέιν ταιριάζει απόλυτα με την οικογένειά της και είναι απλά “ο καλύτερος φίλος”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr