Νεόνυμφοι δεν μπορούν να το πιστέψουν όταν μία οικογένεια μαϊμούδων διακόπτει τη φωτογράφισή τους

“Ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι και έκπληκτοι”.

Μπορεί να ήταν η μεγάλη μέρα της Sophie Ngo και του συζύγου της – αλλά αυτό δεν εμπόδισε ένα ζευγάρι αξιολάτρευτων περαστικών να παρέμβει για να κλέψει τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της γαμήλιας φωτογράφισης.

Ωστόσο, με κάποιο τρόπο αυτό έκανε τη στιγμή ακόμα πιο αξέχαστη.

Ενώ πόζαραν για έναν βιντεογράφο μετά το γάμο τους, κατά μήκος ενός μονοπατιού της ζούγκλας στην Κάρμεν του Μεξικού, η Ngo και ο γαμπρός της συναντήθηκαν απροσδόκητα με μια τοπική οικογένεια – μια μητέρα μαϊμού με το μικροσκοπικό μωρό της στη αγκαλιά της.

Αν και θα μπορούσαν να περάσουν χωρίς να σταματήσουν, η μαμά μαϊμού προφανώς αποφάσισε να τους χαιρετήσει αντί γι’ αυτό. Γρήγορα ήρθε κοντά και σκαρφάλωσε πάνω του.

“Στην αρχή σοκαρίστηκα τόσο πολύ, γιατί απλά είδα κάτι να έρχεται προς το μέρος μας και δεν είχα ιδέα τι ήταν. Αλλά ο σύζυγός μου ήταν σούπερ ήρεμος και εκείνη απλά σκαρφάλωσε πάνω του μαζί με το μωρό της!” δήλωσε η Ngo. “Ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι και έκπληκτοι”.

Εδώ είναι αυτή η στιγμή σε βίντεο:

Η Ngo δήλωσε ότι οι άγριες μαϊμούδες είναι γνωστό ότι συχνάζουν στην περιοχή, αλλά εκείνη και ο σύζυγός της δεν περίμεναν ποτέ να έχουν μια τέτοια συνάντηση.

Και με αυτό, η ήδη αξέχαστη μέρα τους έγινε ακόμα πιο αξέχαστη.

“Ένιωσα όντως σαν μια πολύ μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία που ήταν τόσο πρόθυμες να μας πλησιάσουν με αυτόν τον τρόπο!” δήλωσε η Ngo.

@sophiengooo can’t believe our videographers got this on film, what a wild day!!🐒 #destinationwedding #mexicowedding ♬ original sound – sophiengooo


Πρόσθεσε επίσης ότι οι μέρες του γάμου είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι όλα θα πάνε τέλεια και αυτό που συνέβη στην ημέρα της σίγουρα θα κάνει πιο δύσκολο να ξεχάσει αυτή την μέρα. Πόσο ξεκαρδιστικό!

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr