Νόμιζε ότι θα πήγαινε βόλτα: Η αντίδραση του σκύλου αξίζει χίλιες λέξεις

Ιστορίες Ζώων

Ο σκύλος φόρεσε το περιλαίμιό του, κουνώντας την ουρά του με ανυπομονησία για μια βόλτα με τη Shayde και τον φίλο της, Blayde. Πίστευε ότι θα εξερευνήσει νέους προορισμούς, μακριά από το σπίτι. Ποτέ δεν φανταζόταν την επερχόμενη προδοσία.

@shayde_mcgowan Dw they are bestfriends mow but She was so salty😭#kmartlovespets #fyp #trending #dog #drama @blayde @kmart australia ♬ SeKret – Valentines Day – Se’Kret

Η αντίδρασή του ήταν σπαρακτική όταν κατάλαβε τον προορισμό.

Όχι, δεν τον πήγαν στον κτηνίατρο, αν και θα το προτιμούσε βλέποντας την αντίδρασή του. Η Νάλα, ένα θηλυκό Border Collie, σχεδόν σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι το ταξίδι δεν ήταν για να επισκεφτούν κάποιο πάρκο ή παραλία. Προφανώς, αυτό δεν ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνη: η Shayde είχε ραντεβού για να υιοθετήσει ένα άλλο κουτάβι. Όταν το κατάλαβε η Νάλα, η απογοήτευση της ήταν εμφανής.

Ένας ακόμα σκύλος στην οικογένεια; Πώς τολμούν; Η Νάλα, ενός έτους και επτά μηνών, δεν δέχτηκε ευχάριστα το νέο κουτάβι. Αντιδρούσε αποφεύγοντας να το κοιτάξει. «Αν δεν το δω, δεν υπάρχει», ίσως να σκέφτηκε, μέχρι που η πραγματικότητα την έφερε αντιμέτωπη με τα γεγονότα.

@shayde_mcgowan Replying to @Cara ✨ #greenscreenvideo #fyp #trending #dog #drama ♬ original sound – THE OFFICE U.S.

Νόμιζε ότι θα πήγαινε βόλτα, αλλά βρέθηκε με έναν απρόσμενο “συγκάτοικο”.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Shayde στο TikTok (@shayde_mcgowan) είναι αδύνατο να μη σε κάνει να χαμογελάσεις.

Η Νάλα δεν εκτιμούσε την αναβάθμισή της σε “μεγάλη αδερφή”, και πέρασε όλη τη διαδρομή στο αμάξι, κοιτάζοντας μακριά από το νέο κουτάβι, προσπαθώντας να το αγνοήσει. Οι εικόνες αποκαλύπτουν την ζήλια της, θύμα μιας προδοσίας που δεν περίμενε ποτέ.

«Όταν νόμιζες ότι η μαμά και ο μπαμπάς σε πήγαιναν σε μια περιπέτεια, αλλά στην πραγματικότητα είχες ένα κουτάβι». Ποιος ξέρει αν η Νάλα θα είναι πρόθυμη να μπει ξανά στο αυτοκίνητο, φοβούμενη ότι κάθε ταξίδι μπορεί να φέρει ένα νέο κουτάβι στην οικογένεια. Τα καλά νέα είναι ότι μέσα σε λίγες μέρες τα δύο σκυλιά άρχισαν να δένονται και πλέον είναι φίλοι. Φαίνεται πως η ζήλια έχει ξεπεραστεί, τουλάχιστον μέχρι την άφιξη του επόμενου τετράποδου φίλου.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top