Νομίζει ότι είναι σκύλος: Αστείο ρακούν παίζει με κουτάβια σαν να είναι μέλος της παρέας και ξετρελαίνει το διαδίκτυο

Ιστορίες Ζώων

Τα ρακούν είναι γνωστά για την έξυπνη και περίεργη φύση τους και τα ρακούν διάσωσης που έχουν μεγαλώσει με σκύλους μπορεί να παρουσιάζουν κάποιες συμπεριφορές που επηρεάζονται από τους σκύλους συντρόφους τους.

Όπως κατέγραψε η TikToker Sadie Eversole σε αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε με το ρακούν που διέσωσε να παίζει με τα σκυλιά της, σαν να είναι ένα από αυτά, ας το δούμε και μόνοι μας!

@sadieeversole1 When your just a dog with opposable thumbs you have an advantage. Rocket has been with us ever since he was a baby he was rescued when he fell out of a tree ##eversolefunnyfarm##racoonsoftictok##beautifulfriendship##rockettheraccoon##dogsoftiktok##puppiesoftiktok@@beckywallin67 @@Sadie Eversole @@Sadie Eversole @@beckywallin67 ♬ original sound – Sadie Eversole

Αυτό είναι πάρα πολύ χαριτωμένο!

Γνωρίστε τον Rocket, το διασωθέν ρακούν που νομίζει ότι είναι σκύλος! Επειδή ζει με την Ally, τον γερμανικό ποιμενικό!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο Rocket επιδίδεται σε παιχνιδιάρικα καραγκιοζιλίκια, κυνηγάει τα κουτάβια της Ally, κυλιέται και προσπαθεί ακόμη και να μιμηθεί τις κινήσεις τους. Τα κουτάβια, με τη σειρά τους, ανταποκρίνονται επίσης με ενθουσιασμό, κουνώντας την ουρά τους.

Ειδικά αυτό το ένα κουτάβι έχει εμμονή με τον Rocket, και ο Rocket έχει εμμονή και με αυτό.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η πρώιμη κοινωνικοποίηση των σκύλων με άλλα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των ρακούν, μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να τα πάνε καλά.

Θέλω να πω, τα ρακούν μοιάζουν αρκετά με τα σκυλιά, αν και τεχνικά είναι άγρια ζώα με τα δικά τους ένστικτα, συμπεριφορές και ανάγκες. Ωστόσο, αν μεγάλωσαν σε ένα νοικοκυριό γεμάτο σκύλους, φυσικά και θα μιμηθούν αυτή τη συμπεριφορά, γιατί μόνο αυτό ξέρουν.

Ειδικά τα νεαρά ρακούν είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικά και μπορούν να δημιουργήσουν δεσμούς με άλλα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων, αν εκτεθούν σε αυτά κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης περιόδου ανάπτυξης. Μπορεί να υιοθετήσουν ορισμένες συμπεριφορές από τα σκυλιά, όπως το να έρχονται όταν τα φωνάζουν ή να χρησιμοποιούν τα πόδια τους για χειρισμό.

Φαίνεται ότι τα ρακούν είναι εξαιρετικά κατοικίδια.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top