Νορβηγία: Ψάρι χτυπάει στο πρόσωπο μετεωρολόγο σε live μετάδοση (vid)

Σε ένα περιστατικό που προσθέτει μια δόση χιούμορ στη σοβαρότητα των φυσικών καταστροφών, ένας Νορβηγός μετεωρολόγος έζησε μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα «ιπτάμενο» ψάρι εν μέσω ρεπορτάζ για μια από τις χειρότερες καταιγίδες που έπληξαν τη Νορβηγία τα τελευταία 30 χρόνια. Καθώς η κακοκαιρία Ingunn εξαπέλυε τη μανία της, φέρνοντας μαζί της ριπές ανέμου που έμοιαζαν με τυφώνα και έφταναν τα 193 χιλιόμετρα/ώρα, ο David Jørgenvåg και ο φίλος του βρέθηκαν στην παραθαλάσσια πόλη Kristiansund.

Το περισταστικό με τον μετεωρολόγο David Jørgenvåg

Η παράξενη στιγμή συνέβη ενώ ο Jørgenvåg βιντεοσκοπούσε τον φίλο του να παραδίδει ένα δελτίο καιρού εν μέσω του δυνατού ανέμου και της μανιασμένης θάλασσας. Σε έναν σχεδόν κωμικό συγχρονισμό, ένα ψάρι, ωθούμενο από τον άγριο άνεμο, πέταξε στον αέρα και χτύπησε τον μετεωρολόγο στο πρόσωπο, ρίχνοντάς τον κάτω, ακριβώς την ώρα που ένα τεράστιο κύμα έπεφτε στην ακτή, παραλίγο να τον παρασύρει.

Το βίντεο αυτού του περιστατικού απέκτησε γρήγορα απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές, στιγμές όπως αυτές χρησιμεύουν ως υπενθύμιση της ανθεκτικότητας και του χιούμορ που μπορεί να βρεθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ο αντίκτυπος της κακοκαιρίας Ingunn στη Νορβηγία ήταν σοβαρός, με τις αρχές να εκδίδουν προειδοποιήσεις και να προτρέπουν τους κατοίκους να λαμβάνουν προφυλάξεις για τις δυνητικά απειλητικές για τη ζωή συνθήκες. Η κακοκαιρία δοκίμασε τις στρατηγικές ετοιμότητας του έθνους, τονίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης και της τήρησης των κατευθυντήριων γραμμών ασφαλείας κατά τη διάρκεια τέτοιων ακραίων καιρικών φαινομένων.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr