Ο επιμένων νικά: Γατάκι πείθει με τη τσαχπινιά του την ανάδοχη οικογένειά του να το υιοθετήσει

Ιστορίες Ζώων

Γατάκια μιας εβδομάδας διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο στο Μόντρεαλ του Καναδά. Απαιτούσαν τάισμα όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε μια ομάδα εθελοντών ανέλαβε να τα φροντίσει. Ανάμεσα στα γατάκια, ένα τζίντζερ γατάκι ήταν πολύ μικρότερο και πάσχιζε να επιβιώσει.

Οι δοκιμασίες του Mars

Η Jess, μια έμπειρη διασώστρια, ανέλαβε να βοηθήσει. Το έφερε στο σπίτι της και άρχισε να το ταΐζει με σωληνάκια, να το κρατάει ζεστό και να μένει δίπλα του όλο το εικοσιτετράωρο.

Δεν ήξερε αν ο μικρός θα επιβίωνε, αλλά δεν θα έφευγε χωρίς αγώνα. Μετά από αρκετές άγρυπνες νύχτες και τεράστιες προσπάθειες, το γατάκι ξεπέρασε τα εμπόδια και άρχισε να ζωηρεύει.

Το τζίντζερ αγόρι με το όνομα Baby Mars ήταν τελικά αρκετά δυνατό για να φάει χωρίς σωλήνα. Ήταν ακόμα πολύ μικρός και έπρεπε να τρέφεται από σύριγγα. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γεμίζει την κοιλιά του σε κάθε γεύμα.

Η μεταφορά του στο Chatons Orphelins Montréal

Το σχέδιο ήταν να γίνει το γατάκι υγιές και αρκετά μεγάλο ώστε να μπορέσει να υιοθετηθεί από ένα καλό σπίτι. Το Chatons Orphelins Montréal, ένα τοπικό κέντρο διάσωσης, προσφέρθηκε να βοηθήσει και το πήρε υπό τη φροντίδα του.

“Ο Jess φρόντισε πολύ καλά το γατάκι. Το τάιζε κάθε δύο ώρες, το κρατούσε ζεστό και το αγαπούσε. Αυτό ήταν που του έσωσε τη ζωή”, δήλωσε η Celine Crom από το Chatons Orphelins Montréal.

Μόλις ο Baby Mars αναπήδησε ξανά στα πόδια του, προσπάθησε να περπατήσει μόνος του μέχρι το φαγητό και είχε όρεξη να φάει. Το γατάκι είχε επιτέλους αρχίσει να παίρνει βάρος.

Η Coralie, μια εθελόντρια του Chatons Orphelins Montréal, καλωσόρισε το μικρό στο σπίτι της. Το έπαιρνε μαζί της όπου πήγαινε για να βεβαιωθεί ότι δεν έχανε ούτε ένα τάισμα.

Όταν η Coralie πήρε το γατάκι, δεν είχε πρόθεση να υιοθετήσει μια νέα γάτα. Ήθελε να το περιθάλψει για να επανέλθει η υγεία του και να του βρει ένα δικό του μέρος όταν θα ήταν έτοιμο. Αλλά το τζίντζερ αγόρι είχε διαφορετική ιδέα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο Baby Mars ήταν η μικρή σκιά της Coralie, ακολουθώντας την παντού.

Τώρα που έχει μεγαλώσει, ο ατίθασος γάτος θα παλέψει με άλλες γάτες στο σπίτι, παρόλο που είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος. Η ατρόμητη μπάλα ενέργειας είναι ο βασιλιάς όταν παίζει.

Μετά από τα παιχνίδια, το γατάκι θα αναζητήσει τη θετή του μαμά

“Είναι πολύ πειστικό με τα νιαουρίσματα και τα μεγάλα του μάτια. Μερικές φορές, θα περιμένει και θα κοιτάζει τον άνθρωπό του μέχρι να πάρει αυτό που θέλει – αγκαλιές”.

Προτού το καταλάβουν, ο Baby Mars είχε μπει στην καρδιά της ανάδοχης οικογένειάς του. Όταν ήρθε η ώρα για την υιοθεσία του, η Coralie ήξερε ότι το γατάκι είχε κάνει την επιλογή, που απλά δεν μπορούσε να αρνηθεί.

“Σε ηλικία τριών μηνών, ο Mars υιοθετήθηκε επίσημα από την ανάδοχη οικογένειά του. Είναι το τέλειο ταίριασμα”, μοιράστηκε η Celine.

Το χνουδωτό γατάκι ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο με την παντοτινή του πλέον οικογένεια.

Ο μικρός Mars βρήκε την ευτυχία του και εξελίσσεται σε έναν υγιή, όμορφο νεαρό γάτο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top