Ο επιμένων νικά: Σκύλος επιμένει ότι η φωτογράφιση του νεογέννητου δεν μπορεί να γίνει χωρίς αυτόν

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Από τη στιγμή που γεννήθηκε το νέο του αδελφάκι, ο Bentley ήξερε ότι ήταν γραφτό να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

“Στο νοσοκομείο, τυλίξαμε το μωρό μας σε μια κουβέρτα και στη συνέχεια δώσαμε [την κουβέρτα] στους γονείς μου που είχαν τον Bentley για να τον αφήσουν να μυρίσει και να εξοικειωθεί με τη μυρωδιά του”, δήλωσε στο The Dodo η Kelly Madsen, μαμά του Bentley. “Όταν τελικά φέραμε το μωρό μας στο σπίτι, το κρατήσαμε στο κάθισμα του αυτοκινήτου και ο Bentley έτρεξε αμέσως να τον μυρίσει και να κουνήσει ενθουσιασμένος την ουρά του. Ο Bentley ήταν πολύ, πολύ ευγενικός μαζί του και φαίνεται να καταλαβαίνει ήδη ότι είναι μέρος της αγέλης μας”.

Η ιστορία του Bentley

Τώρα που ο Bentley είναι μεγάλος αδελφός, παίρνει πολύ σοβαρά τις νέες του ευθύνες. Είναι τόσο προστατευτικός με τον μικρό του αδελφό και επιμένει να είναι μαζί του όσο πιο συχνά μπορεί.

“Κάθε φορά που ακούει ένα κλάμα, τρέχει και αρχίζει να κλαψουρίζει για να μας ειδοποιήσει ότι το μωρό μας χρειάζεται”, δήλωσε η Madsen. “Έχουμε ένα καρεκλάκι όπου κοιμάται και ο Bentley αναστατώνεται πολύ όταν τον βάζουμε σε αυτό, επειδή δεν μπορεί να δει απευθείας το μωρό”.

Αν το μωρό χρειαστεί ποτέ κάτι, ο Bentley είναι εκεί για να βεβαιωθεί ότι αυτό θα συμβεί. Αν υπάρξει ποτέ μια νέα δραστηριότητα που αφορά το μωρό, ο Bentley είναι εκεί για να επιβλέπει. Είναι ο καλύτερος φίλος και προστάτης του μικρού του αδελφού. Τελεία και παύλα.

Μια μέρα, οι γονείς του Bentley αποφάσισαν ότι ήθελαν να κάνουν μια φωτογράφιση νεογέννητου για το νέο μωρό. Καθώς ετοίμαζαν τα πάντα, ο Bentley ήταν εκεί για να ερευνήσει και αποφάσισε αμέσως ότι έπρεπε να συμμετάσχει. Ο Bentley έχει συνηθίσει να ποζάρει για φωτογραφίες και του αρέσει να είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, και φυσικά του αρέσει να είναι πάντα δίπλα στο αδερφάκι του.

Δεν ήταν το αρχικό σχέδιο να συμμετέχει ο Bentley στις φωτογραφίες – αλλά δεν έδωσε πραγματικά επιλογή στην οικογένειά του.

“Ο Bentley επέμενε να είναι ακριβώς δίπλα στο μωρό, οπότε δεν υπήρχε επιλογή να τις τραβήξουμε χωρίς αυτόν – και βγήκαν καλύτερες εξαιτίας αυτού”, δήλωσε η Madsen.

Η Madsen κατάφερε να πάρει ένα σωρό αξιολάτρευτες φωτογραφίες του Bentley και του μικρού αδελφού του και μόλις είδε τα αποτελέσματα, χάρηκε τόσο πολύ που ο Bentley επέμενε να συμμετέχει.

“Λατρεύω τις φωτογραφίες- είναι απίστευτο να βλέπεις τον δεσμό μεταξύ των δύο παιδιών μας, ακόμη και αν το ένα είναι λίγο πιο τριχωτό από το άλλο”, δήλωσε η Madsen. “Ο Bentley ήταν το πρώτο μας παιδί και μου ζεσταίνει την καρδιά να βλέπω πόσο φιλόξενος και αγαπητός είναι μαζί του!”

Ο Bentley λατρεύει απόλυτα το γεγονός ότι είναι μεγάλος αδελφός και ανυπομονεί να περιμένει μέχρι ο μικρός του αδελφός να είναι αρκετά μεγάλος για να μπουσουλήσει και να προκαλέσει κάθε είδους προβλήματα μαζί του.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr