Ο Φύλακας άγγελος του: Μοτοσικλετιστής βλέπει κακοποιημένο σκύλο στον αυτοκινητόδρομο, το διασώζει και του αλλάζει για πάντα τη ζωή

Ιστορίες Ζώων

Ο Brandon Turnbow πήγαινε να συναντήσει τον πατέρα του όταν παρατήρησε κάτι περίεργο. Από τη μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο 171 στο Τέξας, είδε ένα μπλε SUV στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός ήταν σκυμμένος στο αυτοκίνητο και χτυπούσε κάτι. Λίγο αργότερα, ο άνδρας πέταξε ένα μικρό λευκό σκυλάκι Τζακ Ράσελ σε ένα χαντάκι, έκλεισε τις πόρτες του αυτοκινήτου του και έφυγε. Ο Turnbow γύρισε αμέσως και βρήκε το σκυλί, να τρέμει και να αναπνέει βαριά, στην άκρη του πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου.

“Πήρα το ρίσκο και το πλησίασα για να δω αν θα δαγκώσει ή θα με εμπιστευτεί”, αναφέρει ο Turnbow. Φοβόταν ότι ο σκύλος θα τρόμαζε και θα έτρεχε προς το δρόμο. Ευτυχώς δεν κουνήθηκε. “Εκείνο απλά ακούμπησε το σώμα του πάνω μου τρέμοντας, οπότε το πήρα αγκαλιά και το ανέβασα στη σέλα της μηχανής μου”.

Ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν έδειξε πόση αγάπη είχε στην καρδιά του σώζοντας το σκυλάκι

Ο Turnbow ήξερε ότι έπρεπε να κινηθεί γρήγορα, αλλά δεν ήθελε να τρομάξει ακόμα περισσότερο το σκυλί. Έτσι, έβαλε μπροστά τη μηχανή της μοτοσικλέτα για να βοηθήσει το κουτάβι να συνηθίσει τις δονήσεις και το θόρυβο της μηχανής. Μόλις ο σκύλος φάνηκε ότι ήταν σχετικά άνετα, ο Turnbow έβαλε το μικρό Τζακ Ράσελ στην τσάντα του.

Όταν αντίκρισε τα μεγάλα μάτια του σκύλου, το ερωτεύτηκε αμέσως.

«Και τώρα έχω έναν συνοδηγό— Γνωρίστε τον Mr. DAVIDSON» έγραψε στο facebook.

Ο Turnbow ονόμασε τον σκύλο Mr. Davidson από τη μοτοσικλέτα του Harley-Davidson και τον πήρε μαζί του εκείνη την ημέρα. Ευτυχώς, ο Mr. Davidson λάτρεψε τη μοτοσυκλέτα του Turnbow!

«Κοιτούσα συνέχεια πίσω μου για να βεβαιωθώ ότι ο σκύλος ήταν καλά και παραδόξως του άρεσε πραγματικά η βόλτα με τη μηχανή…. Είχαμε λοιπόν περίπου 72 χιλιόμετρα να διασχίσουμε για να επιστρέψουμε και ο Mr. Davidson περνούσε υπέροχα!».

Ο 10χρονος σκύλος προσαρμόστηκε γρήγορα στη ζωή στο σπίτι του Turnbow και ερωτεύτηκε τον νέο του μπαμπά.

Ο Turnbow αγαπούσε εξίσου τον Mr. Davidson. Έγραψε ακόμη και ένα τραγούδι για το σκυλάκι. Δύο χρόνια μετά τη διάσωσή του, ο Mr. Davidson εξακολουθεί ζει χαρούμενος με τον Turnbow. Οι δυο τους λατρεύουν να κάθονται δίπλα στη φωτιά μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς!


Ο Turnbow ευτυχώς βρέθηκε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή και γι’ αυτό κατάφερε να σώσει αυτό το μικρό σκυλάκι, που δεν είχε κανέναν άλλο στον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενου που βρήκαν τελικά ο ένας τον άλλον και άλλο ένα σκυλάκι διασώθηκε με επιτυχία. Είμαστε σίγουρη ότι θα ζήσει ευτυχισμένα την υπόλοιπη ζωή του με συντροφιά το νέο του μπαμπά!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top