Ο καλύτερος μαθητής: Αδέσποτος σκύλος επιβραβεύτηκε επειδή εμφανιζόταν στο σχολείο κάθε μέρα

by Έφη Αθανασίου

Ο λόγος για τον πιο καλό μαθητή του σχολείου ο οποίος τυχαίνει να είναι τετράποδος και αριστούχος, καθώς έλαβε έπαινο επειδή βρισκόταν παρών σε κάθε μάθημα.

Ο αριστούχος Ιάσονας

Αυτό το υπέροχο αδέσποτο δεν έλειψε ποτέ από το μάθημα και παρουσιαζόταν κάθε μέρα στο σχολείο.

Επειδή εμφανιζόταν κάθε μέρα στο σχολείο, αυτός ο αδέσποτος σκύλος έλαβε ένα ωραίο βραβείο. Δεν έχασε ποτέ μάθημα και αποδείχθηκε υπόδειγμα μαθητή. Δεν μπορούσαν παρά να του δώσουν την αναγνώριση που του άξιζε!

Μια μέρα όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζέισον , ένας αδέσποτος σκύλος που ζούσε στην Αργεντινή , άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο. Πήγαινε στο Ινστιτούτο Appalachia κάθε μέρα και δεν έχασε ποτέ μάθημα, ούτε καν κατά λάθος. Όλοι πλέον τον γνωρίζουν και τον αγαπούν.
Στην πραγματικότητα, σύντομα όλο το σχολείο έπιασε αυτή του τη συνήθεια και σε χρόνο μηδέν, ο Ιάσονας έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητας! Με τον καιρό, μαθητές και καθηγητές αποφάσισαν να τον φροντίσουν.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο σκύλος Τζέισον περιφέρεται στους δρόμους της πόλης όλη μέρα, αλλά δεν σταματά να επισκέπτεται το σχολείο. Κάθε μέρα πηγαίνει στο ίδρυμα, όπου δέχεται τη στοργή των μαθητών, των γονέων, των καθηγητών και των φροντιστών.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, στην τελετή λήξης της χρονιάς, όλο το προσωπικό αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στην αφοσίωσή του. Θέλησαν να του δώσουν μια αναγνώριση για να τον επιβραβεύσουν, επειδή ο σκύλος δεν έχει παραλείψει ποτέ μάθημα!

Οι καθηγητές του σχολείου του φέρνουν εναλλάξ άφθονο φαγητό και τον φροντίζουν . Ο Ιάσονας, όμως, έγινε και ο καλύτερος φίλος όλων των μαθητών. Τους οδηγεί στην τάξη με ένα μεγάλο χαμόγελο και κουνώντας την ουρά του!

Στη διάρκεια της τελετής λήξης της χρονιάς, ενώ ο σκύλος βραβευόταν , όλο το σχολείο ήθελε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Με τις καλοκαιρινές διακοπές όλοι θα δουν λιγότερο τον γλυκό Ιάσονα και σίγουρα θα λείψει σε κάθε άνθρωπο που φοιτά στο ίδρυμα.

Εν συντομία, αυτός ο μικρός σκύλος έχει κλέψει τις καρδιές όλων και έχει γίνει ένα σημαντικό κομμάτι μιας μεγάλης οικογένειας. Θα του λείψουν επίσης οι φίλοι του και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σχολείο για να περάσει περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους του!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr