Ο σκύλος δεν κοιμάται αν η μαμά του δεν τον βάζει μέσα κάθε βράδυ

Ιστορίες Ζώων

Ο Fusion, το border collie, γνωρίζει πάνω από 150 εντολές – αλλά το πιο χαριτωμένο του κόλπο είναι κάτι που έμαθε μόνος του.

Ο Fusion δουλεύει με τη μαμά του, τη Steffi Trott, εκπαιδεύτρια σκύλων, τα τελευταία επτά χρόνια και είναι πάντα ευτυχής να τη βοηθάει στο μάθημα. “Περνάμε όλη την ημέρα, κάθε μέρα μαζί”, δήλωσε η Trott στο The Dodo, “είτε στη δουλειά είτε χαλαρώνοντας, είτε παίζοντας φρίσμπι είτε κάνοντας dog agility είτε μαθαίνοντας κόλπα”.

Η ιστορία του Fusion

Τη νύχτα, ο Fusion προτιμά να κοιμάται στο δικό του κρεβάτι, αλλά όχι πριν τον σκεπάσει ένα μέλος της οικογένειάς του.

“Αρχικά, ο 10χρονος γιος μου επέμενε να σκεπάσει τον Fusion”, δήλωσε ο Trott. “Νομίζω ότι αυτό άρεσε στον Fusion. Τώρα είναι ένα σταθερό μέρος της βραδινής μας ρουτίνας”.

Ο Fusion έχει δύο αδέρφια σκύλους που περνούν τη νύχτα στο κρεβάτι της μαμάς τους, αλλά ο Fusion έχει συνηθίσει να είναι χουχουλιασμένος στη δική του χνουδωτή κουβέρτα.

Όταν ο Fusion είναι έτοιμος να κοιμηθεί, αφήνει τη μαμά του να ξέρει τι ακριβώς θέλει: “Τα άλλα δύο [σκυλιά] πηδούν στο κρεβάτι, αλλά ο Fusion θα σταθεί δίπλα στο κρεβάτι του σκύλου του”, δήλωσε ο Trott. “Θα στέκεται εκεί και θα με περιμένει και θα με κοιτάζει μέχρι να έρθω να τον σκεπάσω”.

Η νυχτερινή ρουτίνα του Fusion είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν, και αν διαταραχθεί, ο Fusion θα αρνηθεί να κοιμηθεί μέχρι η μαμά του να διορθώσει τα πράγματα.

“Τις προάλλες ένα από τα άλλα σκυλιά πήγε και ξάπλωσε στο κρεβάτι του”, είπε ο Trott. “Στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι μου και με κοίταζε μέχρι που σηκώθηκα και του έφερα ένα άλλο κρεβάτι για σκύλους από κάτω”.

Ευτυχώς για τον Fusion, η μαμά του είναι πάντα εκεί για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά σκεπασμένος, ώστε να μπορεί να κοιμηθεί καλά.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top