Οι καλύτεροι φίλοι: Γατάκι που βρέθηκε παρατημένο στο δρόμο, συναντά σκύλο και επιμένει να γίνει φίλος του

Ιστορίες Ζώων

Ένα αδέσποτο γατάκι βρέθηκε στο δρόμο ολομόναχο. Έγινε φίλος με έναν σκύλο των ανθρώπων που το βρήκαν και αποφάσισε ότι θα γινόταν όλοι μαζί οικογένεια.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Yesenia DelaCueva από την Καλιφόρνια οδηγούσε στο σπίτι της όταν είδε αυτό που νόμιζε ότι ήταν ένα μπλουζάκι στο δρόμο. Αποφάσισε να σταματήσει για να το ερευνήσει.

Το άκουσε ξαφνικά να νιαουρίζει και συνειδητοποίησε ότι ήταν ένα γατάκι που έσερνε το πόδι της καθώς περπατούσε. Η Yesenia την πλησίασε και η μικρή απλά την άφησε να την σηκώσει και να την τυλίξει σε μια κουβέρτα.

Το γατάκι ήταν γεμάτο ψύλλους και κούτσαινε

Μετά από ένα μπάνιο και ένα μεγάλο γεύμα, μπορούσε επιτέλους να κοιμηθεί.

“Απευθύνθηκα σε μια σελίδα στο Facebook για συμβουλές. Δεν είχα ποτέ μου γάτα, οπότε δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτές”, δήλωσε η Yesenia.

Το γατάκι χρειαζόταν ιατρική φροντίδα και ένα σπίτι. Η Yesenia θα μετακόμιζε σύντομα στην Ανατολική Ακτή, οπότε άρχισε να ψάχνει για μια οικογένεια που θα την υιοθετούσε.

Δεν ονόμασε το γατάκι, φοβούμενη ότι θα δεθεί πολύ για να το αφήσει να φύγει. Την επόμενη μέρα, επισκέφθηκε ένα καταφύγιο και διαπίστωσε ότι δεν είχαν πόρους για να κρατήσουν το γατάκι και κανείς άλλος δεν μπορούσε να τη βοηθήσει.

Η Yesenia αποφάσισε ότι θα την κρατούσε.

“Είχα δεθεί τόσο πολύ μαζί της και ήθελα απλώς να νιώθει ασφαλής. Την πήγα στον κτηνίατρο και ζήτησα να κάνουν τα απαραίτητα για να την προετοιμάσουν να πετάξει”, είπε η Yesenia.

Την ονόμασε Bella και την έκανε επίσημα μόνιμο μέλος της οικογένειάς της

Όταν η Bella γνώρισε τον οικογενειακό σκύλο Buster, άρχισε να τον ακολουθεί παντού στο σπίτι, επιμένοντας να γίνει φίλη του. Τον παρακολουθούσε να παίζει και του χτυπούσε την ουρά στην πορεία.

Η Bella πήγε στο αεροδρόμιο με την οικογένειά της και πήρε την πρώτη της πτήση για το νέο της σπίτι στο Rhode Island.

“Τα πήγε περίφημα καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Νομίζω ότι ήξερε ότι θα ήταν εντάξει”.

Η πρώην γάτα του δρόμου λατρεύει τη νέα της ζωή ως κακομαθημένη οικόσιτη γατούλα. Είναι ευτυχισμένη, δραστήρια και αρκετά σκανταλιάρα.

Η Buster ανέχεται κάθε της πείραγμα και δεν την ενοχλεί το παιχνίδι

“Παραμονεύει πάντα σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από αυτόν, όλη την ώρα. Όταν τρώει, θα του χτυπήσει την ουρά και θα φύγει μακριά, μόνο και μόνο για να επιστρέψει αμέσως”, δήλωσε η Yesenia.

Οι δύο καλύτεροι φίλοι μοιράζονται συχνά μαζί με τον άνθρωπό τους την ώρα της αγκαλιάς.

“Την πρώτη μέρα, σκαρφάλωσε στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκε αμέσως πριν πάμε για ύπνο”, είπε η Yesenia.

Τώρα, έχει ένα φιλαράκι για να αγκαλιάζει κάθε βράδυ. Η ζωή είναι ωραία!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top