Οικογένεια επιστρέφει σπίτι και βρίσκει κοάλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Μια αυστραλιανή οικογένεια γύρισε σπίτι της και ανακάλυψε μια ασυνήθιστη προσθήκη στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της – ένα κοάλα!

Περιττό να πούμε ότι η οικογένεια McCormick εξεπλάγη όταν βρήκε το κοάλα να κρέμεται από το τεχνητό δέντρο τους.

Η 16χρονη Taylah δήλωσε στην εφημερίδα The Guardian Australia ότι το ζώο ήταν “αρκετά μπλεγμένο στα φώτα” και προσπαθούσε να φάει τα φύλλα. “Ήταν ένα ψεύτικο δέντρο και πολύ παλιό, αλλά παρόλα αυτά προσπαθούσε να φάει τα φύλλα από αυτό. Την είδα να μασουλάει μερικά, αλλά σταμάτησε όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν πλαστικό”, είπε στην εφημερίδα.

Η μαμά, Amanda, δεν πίστεψε αρχικά το παιδί της, καθώς νόμιζε ότι το ζώο ήταν ένα βελούδινο παιχνίδι. Αλλά αφού κατάλαβε ότι δεν ήταν αστείο, κάλεσε αμέσως το τοπικό κέντρο διάσωσης ζώων Adelaide and Hills Koala Rescue. Το άτομο που απάντησε στο τηλεφώνημα της McCormick νόμιζε στην αρχή ότι επρόκειτο επίσης για αστείο.

“Σήμερα το απόγευμα ο τηλεφωνητής της τηλεφωνικής μας γραμμής δέχτηκε μια κλήση. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν το θύμα μιας φάρσας”, έγραψε η Adelaide and Hills Koala Rescue σε μια ανάρτηση στο Facebook. “Αλλά όχι, ένα κοάλα που ήθελε απεγνωσμένα να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων είχε περιπλανηθεί στο σπίτι της Amanda McCormick και αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει η νεράιδα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο”.

“Η Amanda δεν ήταν τόσο σίγουρη και κάλεσε το 1300KOALAZ για βοήθεια”, αφηγήθηκε η διάσωση. “Ευχαριστούμε την Amanda για τις υπέροχες φωτογραφίες και για τη διασφάλιση ότι αυτό το μικρό κοάλα πραγματοποίησε την επιθυμία του, έστω και για λίγο”.

Οι διασώστες ήρθαν στο σπίτι για να πάρουν τη “Δάφνη” και να την ξαναβάλουν μαζί με τα αληθινά δέντρα. Η συνιδρύτρια Dee Hearne-Hellon δήλωσε στον Guardian ότι το μικρό κοάλα ήταν πιθανότατα περίεργο για το δέντρο και μπήκε μέσα για να το δει από κοντά.

Για την οικογένεια McCormick ήταν μια συγκίνηση και η Taylah είπε ότι οι άνθρωποι δύσκολα μπορούν να πιστέψουν ότι είναι αληθινό και σημειώνουν: “Αυτά είναι αληθινά Αυστραλιανά Χριστούγεννα”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη ασυνήθιστη διάσωση ζώου αυτή την περίοδο των γιορτών. Μια μικρή κουκουβάγια βρέθηκε καταχωνιασμένη στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Centre στη Νέα Υόρκη.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr