Όταν αγαπάς αληθινά: Γυναίκα ταξιδεύει 6.000 χιλιόμετρα, ξοδεύει 30.000 ευρώ για να σώσει τη ζωή του Τσιουάουα της

Ιστορίες Ζώων

Η σχέση που καλλιεργείται ανάμεσα σε έναν κηδεμόνα με τον σκύλο του είναι μοναδική. Ένας άνθρωπος δεν θα διστάσει να φέρει τον κόσμο ανάποδα για να σώσει την ζωή του σκύλου του. Έτσι, και στην ιστορία η γυναίκα άλλαξε ήπειρο, ταξίδεψε 6.000 χιλιόμετρα, ξόδεψε 30.000 ευρώ για να σώσει την ζωή του μικρού του σκύλου όταν αρρώστησε.

Η ιστορία της Blanche

Η Blanche, μια 10χρονη Τσιουάουα, διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια που της άφησε μόνο ένα χρόνο ζωής. Επιπλέον, δεν μπορούσε να χειρουργηθεί στη χώρα της. Η κηδεμόνας του, Χάνα, δεν άφησε τον εαυτό της να νικηθεί. Έβγαλε το πορτοφόλι της και ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο για να σώσει τη ζωή του καλύτερου γούνινου φίλου της.

Η Hannah Erganian Robinson , 40, έχει μάτια μόνο για τη σκυλίτσα της, την Blanche . Και οι δύο ζουν σε μια μικρή γωνιά του Κάνσας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αγαπούν ο ένας τον άλλον βαθιά. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους δοκιμάστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, μετά από επίσκεψη σε κτηνίατρο.

« Μάθαμε ότι η Μπλανς έπασχε από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και ότι της έμεινε μόνο ένας μήνας ζωής , εξηγεί η κηδεμόνας της στη Mirror . Η επέμβαση του δεν μπορούσε να γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι αποφάσισα να την πάω στο Ηνωμένο Βασίλειο για να της σώσω τη ζωή .»

“Όταν αγαπάμε, δεν μετράμε”

Η Χάνα έχει λάβει μικτές κριτικές από τους κοντινούς της. « Όλοι μου είπαν ότι είμαι τρελή, αλλά όταν αγαπάς κάποιον, κάνεις ό,τι μπορείς για να τον σώσεις », είπε. Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι στην πόλη του Κέιμπριτζ της Αγγλίας.

Οδηγήσαμε 8 ώρες στο Ντένβερ και μετά πετάξαμε στο Λονδίνο για 9,5 ώρες. Συνολικά, το ταξίδι μας εκτεινόταν σε περισσότερα από 6.000 χιλιόμετρα και μας κόστισε σχεδόν 30.000 ευρώ », προσθέτει.

Ένας αγώνας με τον χρόνο

Παρά τις αβεβαιότητες που αντιμετώπισε, η Χάνα πάλεψε μέχρι το τέλος. Πέρασαν σχεδόν 12 μήνες από την ημέρα της διάγνωσης της Blanche και την ημέρα που έφτασε στο Cambridge. « Ήταν πολύ άρρωστη εκείνη την εποχή. Μετά το χειρουργείο της, με κάλεσαν γύρω στις 9 μ.μ. λέγοντας ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε τη νύχτα », θυμάται η Χάνα .

Μετά από έναν τόσο μακρύ αγώνα, η απώλεια της Μπλανς θα ήταν μια δραματική έκβαση. Ευτυχώς, το Τσιουάουα επιφύλαξε μια υπέροχη έκπληξη για την κηδεμόνα της. « Οι κτηνίατροι με κάλεσαν πίσω γύρω στις 6 το πρωί για να μου πουν ότι ήταν καλά. Είχε κάποια δυσκολία στην αναπνοή μετά την επέμβαση, αλλά η κατάστασή της έχει βελτιωθεί. Δεν πίστευαν στα μάτια τους! »

Σήμερα η γυναίκα χαίρεται που το πίστευε μέχρι την τελευταία στιγμή. Τώρα απολαμβάνει έναν υγιή σκύλο , που ζει « την καλύτερή της ζωή ». Ελπίζει ότι η ιστορία της θα ενθαρύνει τους ιδιοκτήτες σκύλων ότι στην άλλη άκρη του πλανήτη, μερικές φορές υπάρχει μια λύση για να σώσουν το κατοικίδιο ζώο τους, ακόμα κι όταν τους φαίνονται όλα χαμένα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top