Όταν πέθανε η γάτα μιας γυναίκας, ο groomer της έδωσε το πιο συγκινητικό δώρο

by Μ. Καραμάνδου

Οι θεατές δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους αφού παρακολουθούν μια ιδιοκτήτρια που έχασε πρόσφατα την γάτα της να λαμβάνει ένα ιδιαίτερο και προσωπικό δώρο από τον groomer της.

Η Paige, η οποία είναι γνωστή στο TikTok ως @paige.playsnext, περνάει τη διαδικασία του πένθους από τότε που πέθανε η γάτα της που ήταν 21 χρόνια μαζί της στα τέλη Ιανουαρίου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Alibi πήγαινε στον groomer επειδή δυσκολευόταν να καθαριστεί και δημιουργούνταν κόμποι.

Η Alibi ήταν πάντα καλή στο pet groomer, δήλωσε η Paige. Αγκαλιαζόταν ακόμη και με τον groomer ενώ στέγνωνε το τρίχωμά της. Αλλά αυτή η groomer είχε κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό της, γνωρίζοντας ότι μια μέρα η Alibi, η παλαιότερη πελάτισσά της, θα περνούσε.

Η groomer άρχισε να συλλέγει το τρίχωμα της Alibi και μόλις έμαθε για το θάνατο της γάτας, το μετέτρεψε σε ένα ειδικό αναμνηστικό δώρο. Η Paige μοιράστηκε το συγκινητικό δώρο σε ένα βίντεο στο TikTok στις 10 Φεβρουαρίου και τώρα οι θεατές κλαίνε μαζί της.

Ο groomer έφτιαξε ειδικά στολίδια και μια καρδιά από τη γούνα της Alibi, ώστε η Paige να μπορεί να κρατάει και να θυμάται την Alibi για πάντα.

“Ήμουν πολύ συγκλονισμένη από τη συγκίνηση, γιατί πραγματικά πίστευα ότι θα μου έστελνε μια κάρτα και ίσως μια φωτογραφία της Alibi κορνιζαρισμένη. Δεν περίμενα κάτι τόσο προσωπικό”, δήλωσε η ίδια.

Μέχρι στιγμής, το κλιπ έχει πάνω από 256.300 προβολές, 48.800 likes και 546 σχόλια. Οι θεατές μοιράζονται τα συλλυπητήριά τους και εκφράζουν δέος για το δώρο του groomer.

“Ένα απόσπασμα που με βοήθησε είναι το “Η θλίψη μας είναι μια αντανάκλαση της αγάπης μας”. Αυτός ο groomer είναι η πιο γλυκιά ψυχή”, σχολίασε ένας θεατής.

“Το ποσό της αγάπης που είχε μπει σε αυτό το δώρο”, είπε ένας άλλος.

Ένας τρίτος πρόσθεσε: “Κυριολεκτικά δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο για την ημέρα. Θα ήμουν συντετριμμένος”.

@paige.playsnext Please ignore the way I look — I really let myself ugly cry here but I have never been so moved by something in my entire life #petloss #cats #grief ♬ original sound – paige like a piece of paper

Αποστολή συλλυπητηρίων στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων

Με σχεδόν το 66% των νοικοκυριών στις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν κατοικίδιο ζώο, οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία του πένθους για ένα ζώο. Και αν δεν έχετε κατοικίδιο ζώο, πιθανότατα γνωρίζετε κάποιον που έχει.

Θέλετε να προσφέρετε στον φίλο σας ή σε κάποιον γνωστό σας τα συλλυπητήριά σας όταν ακούσετε για την απώλεια του κατοικίδιου ζώου του. Αλλά, όπως έκανε αυτός ο groomer, μπορείτε επίσης να στείλετε κάτι επιπλέον για να τους βοηθήσετε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr