Παιδί ανακαλύπτει ότι μπορεί να μιλήσει με το Husky του και δεν μπορεί να σταματήσει τη συζήτηση!

by Μυρσίνη Καραμαούνα
χάσκι και παιδί

Είναι γνωστό ότι οι σκύλοι και τα παιδιά έχουν ιδιαίτερους και μοναδικούς δεσμούς. Αυτή η ιστορία είναι μία από τις πολλές που δείχνουν τον δεσμό μεταξύ τους. Ο Boston, ένα οικογενειακό Χάσκι, είναι ο καλύτερος φίλος με τον Braxton, το παιδί της οικογένειας, από την πρώτη μέρα της ζωής του.

Κάνουν τα πάντα μαζί, είναι αχώριστοι και μπορούν επίσης να μιλούν μαζί! Το παρακάτω βίντεο που κατέγραψε και μοιράστηκε η Alixandria Smith, η μαμά του Braxton, δείχνει τη στιγμή που το μικρό παιδί κατάλαβε ότι μπορεί να μιλήσει με το σκύλο! Πόσο αξιολάτρευτο!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Μπορούν τα Huskies να μιλήσουν και τι λένε;

Αναζητήστε το “Huskies talking” στο YouTube ή στο TikTok και θα λάβετε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες αποτελέσματα. Τα Siberian Huskies είναι γνωστά για τις πολύ επικοινωνιακές φωνές τους: κλαψούρισμα, ουρλιαχτά, ουρλιαχτά, ουρλιαχτά και ένα τέτοιο εύρος ήχων που θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ότι “μιλάνε”.

Κατά κύριο λόγο, τα Χάσκι φωνάζουν για να επικοινωνήσουν με την αγέλη τους, είτε πρόκειται για άλλα Χάσκι είτε για την ανθρώπινη αγέλη τους. Το Husky είναι στενά συνδεδεμένο με τον πρόγονό του, τον λύκο, και, όπως και ο λύκος, αυτή η πολύ παλιά φυλή είναι ζώο αγέλης. Αναπτυγμένα ως έλκηθρα και προοριζόμενα να εργάζονται με μια μεγάλη ομάδα σκύλων, τα Χάσκι χρησιμοποιούν τη φωνητική επικοινωνία ως μέσο επιβίωσης.

Τα Χάσκι χρησιμοποιούν και μπορούν να διακρίνουν διαφορετικά τονικά μοτίβα για να επικοινωνούν και αυτοί οι ήχοι μεταφέρονται σε μεγάλες αποστάσεις. Ένα Χάσκι μπορεί να καλεί την αγέλη του αν χαθεί ή αν αισθανθεί κίνδυνο. Το κλάμα μπορεί να υποδεικνύει ότι το ίδιο ή κάποιο άλλο μέλος της αγέλης έχει πληγωθεί ή βρίσκεται σε κίνδυνο. Και ένας διαφορετικός τόνος μπορεί να σημαίνει “επιταχύνετε” ή “σταματάμε εδώ”. Οι διαφοροποιήσεις στις φωνές μεταφέρουν το νόημά τους. Όποιος έχει στην κατοχή του περισσότερα από ένα Husky γνωρίζει ότι συχνά μοιάζουν να έχουν πραγματικές συνομιλίες.

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr