Παπαγάλος γεννά αυγό στην αγκαλιά του ανθρώπου της σε συγκινητική στιγμή

Μια συγκινητική στιγμή, μια υπενθύμιση ότι ο τοκετός μπορεί να είναι δύσκολος για όλα τα είδη, όχι μόνο για τους ανθρώπους. Η Erin Samela Audet μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο με το 18χρονο Chic να γεννάει ένα αυγό.

Η Chic κάθεται στην αγκαλιά της Audet και γέρνει στο στήθος της για να παρηγορηθεί. Είναι οι ήχοι που κάνει η Chic καθώς προσπαθεί να γεννήσει το αυγό που έχουν τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

“Έκανε την καρδιά μου να πονάει γι’ αυτήν… μέχρι που είχε επιτυχία”, γράφει ένας θεατής για την Chic. “Τότε βρέθηκα να πανηγυρίζω την επιτυχία της! Είναι τόσο ευλογημένη που έχει μια τόσο παρηγορητική μαμά!”

Ένα άλλο άτομο παρατήρησε αφού παρακολούθησε το βίντεο: “Καταπληκτικές κυρίες… και οι δύο”.

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Καλή δουλειά, πήγαινε κορίτσι μου. Αυτό ακούστηκε σαν σκληρή δουλειά. Ελπίζω ο νεοσσός της να είναι υγιής όταν εκκολαφθούν (εφόσον είναι γόνιμος ούτως ή άλλως)”.

Η Audet διευκρίνισε ότι το αυγό είναι άγονο και δεν θα εκκολαφθεί καθώς δεν υπάρχουν αρσενικά στη ζωή της Chic αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι προφανώς το έβδομο αυγό που γεννάει η Chic σε διάστημα 3,5 ετών.

Η Audet διαβεβαίωσε επίσης όλους ότι η Chic ήταν καλά μετά. Σχολίασε ότι η Chic είναι πολύ στοργική. “Πρέπει πάντα να είναι κοντά μου ή σε απόσταση λίγων μέτρων όταν είμαι στο σπίτι… είναι τόσο απαιτητική αλλά καλό κορίτσι”. Η Audet πρόσθεσε: “Είναι η καλύτερη”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr