Παράδειγμα προς μίμηση: Γυναίκα υιοθετεί γάτα με παραμορφωμένο πρόσωπο από καταφύγιο και συγκινεί

by Μ. Καραμάνδου
παραμορφωμένη γάτα

Μια γυναίκα ήρθε στο καταφύγιο και βρήκε μια γάτα με το τέλεια ασύμμετρο πρόσωπο να την κοιτάζει. Το κατάλαβε αμέσως ότι θα γίνει δική της!

Piddles η γάτα με το τέλεια ασύμμετρο πρόσωπο

Η Lauren Thomson ήρθε σε ένα καταφύγιο στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια πριν από μερικά χρόνια, για να αναζητήσει μια γάτα. Είχε αρκετές συναντήσεις με κάποιες από τις γατούλες, αλλά δεν μπορούσε να νιώσει τη σύνδεση που έψαχνε.

“Η τελευταία γάτα που είχα, με διάλεξε χτυπώντας με στον ώμο ενώ κοιτούσα μια άλλη γάτα”, μοιράστηκε η Lauren.

Αφού συνάντησε μερικές γάτες, ένιωσε ένα ζευγάρι μάτια να την κοιτάζουν και στράφηκε προς αυτή την κατεύθυνση. “Παρατήρησα μια γάτα  να με κοιτάζει με το στραβό της πρόσωπο και τη γλώσσα της να κρέμεται έξω και ήξερα ότι ήταν το κορίτσι μου”.

Η γάτα Piddles έχει την πιο χαριτωμένη φατσούλα

Η γάτα με το όνομα Piddlesticks ήρθε στο καταφύγιο με σπασμένο σαγόνι. Ήταν έγκυος. Μετά από ένα μακρύ ταξίδι αναδοχής και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι της, επέστρεψε στον χαρούμενο εαυτό της, έχοντας το πιο χαριτωμένο ασύμμετρο πρόσωπο.

Όλα τα γατάκια της υιοθετήθηκαν γρήγορα στα παντοτινά τους σπίτια. Η Piddles βρέθηκε να περιμένει στο καταφύγιο για εννέα μήνες, λαχταρώντας να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Όταν συνάντησε τη Lauren εκείνη τη μοιραία μέρα, είχε τα μάτια της καρφωμένα πάνω της, ελπίζοντας ότι η Lauren θα την πρόσεχε, και το έκανε. Εκείνη η μέρα σηματοδότησε μια νέα αρχή για το γλυκό κορίτσι.

“Την πρώτη μέρα στο σπίτι της, μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν μπερδεμένη, αλλά δεθήκαμε γρήγορα και από τότε είναι στο πλευρό μου”, είπε η Lauren.

“Δεν θέλει πάντα να την αγκαλιάσεις, οπότε όταν πηδάει στην αγκαλιά μου, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Της αρέσει πολύ να τρίβεις την κοιλιά της και να της χαϊδεύεις το πηγούνι”.

Σε ηλικία περίπου εννέα ετών τώρα, η γλυκιά γάτα είναι ακόμα γατάκι στην καρδιά. Απολαμβάνει τον χρόνο με τον άνθρωπό της, απολαμβάνει τη γατίσια ψυχαγωγία δίπλα στα παράθυρα και της αρέσει να αράζει στη βεράντα, παρατηρώντας μικρά ζωάκια ενώ λιάζεται στον ήλιο.

Έχει το απόλυτα ασύμμετρο πρόσωπο!

“Από τότε που την υιοθέτησα χρειάστηκε να της αφαιρεθούν τα περισσότερα από τα δόντια της, αλλά είναι ένα ευτυχισμένο κορίτσι και ζει μια φυσιολογική ζωή. Είναι η πιο υπάκουη γάτα που έχω γνωρίσει ποτέ”, μοιράστηκε η Lauren.

Είναι γλυκιάς φύσης και το μικρό της κλείσιμο του ματιού της ταιριάζει απόλυτα, καθώς προσφέρει μια συνεχής χαρά για όλους γύρω της. Θα τεντώσει τα πόδια της με απόλυτη ικανοποίηση και θα αφήσει την κοιλιά της εκτεθειμένη  για να την τρίψεις.

“Είχε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα. Τώρα, ζει την καλή ζωή κάνοντας ό,τι θέλει, παίρνει αγκαλιές και κοιμάται όλη μέρα”, δήλωσε η Lauren.

Το κορίτσι επιμένει να επιβλέπει και να “βοηθάει” τον άνθρωπό της όποτε βρίσκεται στον υπολογιστή.

“Είναι το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr