Παραμελημένος σκύλος βρέθηκε στον δρόμο και μεταμορφώνεται σε χαριτωμένο κουτάβι

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ο Τζέις πήγαινε με το ποδήλατό του σε έναν αγώνα μπάσκετ στο Μπαλί όταν είδε έναν ατημέλητο, βρώμικο σκύλο του δρόμου. Δεν μπορούσε να τη σώσει εκείνη τη στιγμή, αλλά έκανε το αμέσως καλύτερο. Τηλεφώνησε στη μαμά του. Πήρε βοήθεια από την Mission Paws’ible, η οποία έμαθε ότι το σκυλί του δρόμου είχε τη δική του γωνιά, αλλά είχε και ιδιοκτήτη.

Οι διασώστες προσπάθησαν να βάλουν τη “Lexi” σε ένα κλουβί, αλλά εκείνη δεν έμπαινε μέσα. Στη συνέχεια δοκίμασαν να της βάλουν έναν κόμπο, αλλά ήταν πολύ έξυπνη.

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης της Lexi πέρασε από εκεί και τους είπε ότι μπορούσαν να την πάρουν. Την πήρε και την έβαλε στο κλουβί.

Πήγαν αμέσως τον σκύλο για καλλωπισμό και ευτυχώς τα κοψίματα και οι γρατζουνιές της δεν ήταν σοβαρά. Η Lexi δεν άργησε να βρει ένα παντοτινό σπίτι. Η Michellina έψαχνε να υιοθετήσει έναν σκύλο σύντροφο για την άλλη διάσωσή της. Ήθελε πραγματικά τα δύο σκυλιά να τα πάνε καλά, αλλά δεν χρειαζόταν να ανησυχεί γιατί μέσα σε λίγες μέρες η Lexi και το νέο της σκυλάκι αδελφάκι έγιναν οι καλύτεροι φίλοι!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr