Πάρτι γενεθλίων: Γατάκι υιοθετείται από οικογένεια και διοργανώνουν γιορτή για τα 15α γενέθλια της

Η οικογένεια της Λούνα επέλεξε να την υιοθετήσει αφού την βρήκε να περιπλανιέται στην άκρη του δρόμου σε ηλικία μόλις 3 εβδομάδων. Έκτοτε, την περιβάλλουν με ατελείωτη στοργή και καθώς πλησίαζαν τα 15α γενέθλιά της, πήραν την απόφαση να της χαρίσουν μια πολύ μοναδική γιορτή.

Η ιστορία της Λούνα

Μια μεγάλη γιορτή που ονομάζεται quinceaera είναι ένα πολιτιστικό έθιμο και μια ιεροτελεστία μετάβασης που συμβαίνει όταν ένα κορίτσι γίνεται 15 ετών. Όσο κι αν την συμπαθούν και την εκτιμούν, η οικογένεια της Luna θεώρησε ότι χρειαζόταν κι εκείνη μια τέτοια γιορτή.

“Η Luna είναι μια απόλυτη γλυκιά καρδιά, της αρέσει να κουλουριάζεται με τους ανθρώπους και της αρέσει να ξαπλώνει ανάσκελα στο πάτωμα”, δήλωσε στο The Dodo ο Angel Olavarria, αδελφός της Luna. “Την έχουμε κακομάθει με άφθονη αγάπη και έχει ξεπεράσει όλα τα κατοικίδιά μας. Στα 15α γενέθλιά της αποφασίσαμε να κάνουμε στη μικρή μας τυρόμπαλα μια quinceañera έκπληξη”.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, η μητέρα της Olavarria είχε την ιδέα να κάνει quinceaera στη Luna και είχε αρχίσει να κάνει τις προετοιμασίες μια εβδομάδα νωρίτερα. Αρκετό φαγητό, τούρτα, διακόσμηση, λίστα καλεσμένων και, φυσικά, το φόρεμα του εορτάζοντος κοριτσιού ήταν όλα μέσα στα σχέδια.

Η Olavarria σημείωσε: “Η μαμά μου ανακάλυψε το ρούχο στο Amazon. Όταν δήλωσε ότι επρόκειτο να της πάρει ένα φόρεμα, “υπέθεσα αμέσως ότι η μαμά μου αστειεύεται”, επειδή ποτέ δεν κάνει πλάκα με τα κατοικίδιά μας.

Ένα ροζ τραπεζομάντιλο, μπαλόνια, ακόμη και λουλούδια υπήρχαν στον χώρο του πάρτι. Η οικογένεια έκανε τα πάντα για να δείξει στη Luna πόσο πολύτιμη είναι γι’ αυτούς.

Όταν έφτασε η μεγάλη μέρα, η οικογένεια της Luna την έβαλε στο φανταχτερό ροζ φόρεμά της, την έβαλε στην κεφαλή του τραπεζιού και άρχισε να γιορτάζει τα υπέροχα 15 χρόνια που έχουν περάσει μαζί της. Παρευρέθηκαν 12 μέλη της οικογένειας και φίλοι, και γλέντησαν για τρεις ώρες, απολαμβάνοντας καλή παρέα και πολύ φαγητό, συμπεριλαμβανομένης μιας παραδοσιακής τούρτας tres leches.

Ακόμα και η Luna διασκέδασε – ειδικά όταν πήρε το δικό της ξεχωριστό κέρασμα.

Ήταν τόσο καλή σε όλη τη διάρκεια που πιστεύουμε ότι κατάλαβε ότι την τιμούσαμε, δήλωσε η Olavarria. “Το ευχαριστήθηκε ακόμη περισσότερο όταν της ανοίξαμε μια όμορφη κονσέρβα τόνου”, συνέχισε.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr