Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω: Δείτε τη στιγμή που δύο λαμπραντόρ κλέβουν σούπερ μάρκετ και γίνονται viral

Ιστορίες Ζώων

Αφού τα έπιασαν στα πράσα, οι εργαζόμενοι ζήτησαν βοήθεια μέσω Facebook και σύντομα κατάφεραν να επανενώσουν τα δύο μαύρα λαμπραντόρ με τον ιδιοκτήτη τους. Δύο λαμπραντόρ μπήκαν στο σούπερ μάρκετ ενός βενζινάδικου και έκλεψαν μια φρατζόλα ψωμί απευθείας από το ράφι, χωρίς να τους παρατηρήσει σχεδόν κανείς. Όμως, τα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

@skynewsTwo labradors were captured on CCTV stealing bread from the shelves in a petrol station in Herefordshire. After being caught in the act, workers put out an appeal on social media and reunited the dogs with their owner. #Labrador #Dogs #Herefordshire #Bread #Stealing #CCTV

♬ original sound – Sky News

Τα σκυλιά φαίνονται από την κάμερα να μπαίνουν στο κατάστημα στο Leintwardine του Χερεφορντσάιρ στη Βρετανία, χωρίς τον ιδιοκτήτη τους, στις 7:30 το πρωί της Τρίτης.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τα σκυλιά να περιηγούνται στα ράφια κοντά στις τροφές για σκύλους, όταν ένα από αυτά έκλεψε τελικά μια φραντζόλα. Όμως οι “κλέφτες” σταμάτησαν από το προσωπικό του Griffiths Garage, καθώς διέσχιζαν το κατάστημα με τη φρατζόλα στο στόμα τους.

Αφού πιάστηκαν στα πράσα, οι εργαζόμενοι απηύθυναν έκκληση στο Facebook και σύντομα κατάφεραν να επανενώσουν τα δύο μαύρα λαμπραντόρ με τον ιδιοκτήτη τους.

Ο διευθυντής του καταστήματος Alan Link δήλωσε: “Συνέβη γύρω στις 7.30 π.μ. και δεν τους προσέξαμε να μπαίνουν στην αρχή.

“Μόνο όταν ένας από αυτούς ήρθε τρέχοντας από τη γωνία προς το ταμείο με μια φρατζόλα ψωμί στο στόμα, σκεφτήκαμε “τι συμβαίνει εδώ;”.

“Αναγκαστήκαμε να πάρουμε το ψωμί και στη συνέχεια τους περιορίσαμε και τους δύο στο πίσω μέρος του καταστήματος, προτού προσπαθήσουμε μέσω Facebook να εντοπίσουμε σε ποιον ανήκαν.

“Είχαμε πολλές προτάσεις από τον κόσμο και σύντομα καταφέραμε να τα πάμε πίσω στον ιδιοκτήτη τους.

‘Ήταν πολύ απολογητικός γι’ αυτό και όλοι είδαν την αστεία πλευρά. Τους είπε αστειευόμενος: “Σας είπα να πάρετε ένα μπουκάλι κρασί, όχι ένα καρβέλι ψωμί”.

‘Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε όταν είδαμε τα πλάνα, γελάσαμε πολύ.

‘Αλλά στο τέλος ο ένας συμβιβάστηκε με μια φρατζόλα ψωμί – αλλά εμείς δεν τον αφήναμε να ξεφύγει τόσο εύκολα’.

Το υλικό κατέγραψε τους ασυνήθιστους συνεργάτες του εγκλήματος να μπαίνουν στο κατάστημα νωρίς το πρωί και στη συνέχεια να μυρίζουν ένα σακί πατάτες με την ουρά τους να κουνάει.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top