Πολλά συγχαρητήρια! Το βιντεοκλίπ του Γιώργου Σαμπάνη με θέμα τα αδέσποτα στη χώρα μας!

Ιστορίες Ζώων

Πρόκειται για το τραγούδι «Σκιά στη Γη» που απώτερο σκοπό είχε να κάνει γνωστή στον κόσμο την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, ώστε κάθε φιλόζωος να μπορέσει να προσφέρει τη βοήθεια του όπως μπορεί.

Το συγκινητικό βίντεο με τα αδέσποτα της Ελλάδας

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη «Παράξενα Δεμένοι», ο οποίος περιλαμβάνει και το τραγούδι «Σκιά στη Γη», κι επειδή το θέμα με τα αδέσποτα, ειδικά στη χώρα μας, είναι πάντα επίκαιρο, γυρίστηκε εκ νέου το βιντεοκλίπ με πολλά φιλοζωικά μηνύματα και εκπλήξεις.

Η Pixel, το σκυλάκι που πρωταγωνιστεί, είχε βρεθεί πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών. Του είχαν ακρωτηριάσει το ένα ποδαράκι. Τα κατάφερε να ζήσει γιατί κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν και έδρασαν. Μόνο με την ευαισθητοποίηση όλων, κάτι μπορεί να αλλάξει. Tα αδέσποτα της Ελλάδας ζουν σε τραγικές συνθήκες και πολλά από αυτά βιώνουν ένα βασανιστικό τέλος. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό για να αλλάξουν τα πράγματα.

Η Ε.Δ.Κ.Ε. είναι μια ομάδα κτηνιάτρων που παρέχει αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα, σε αδέσποτα, ή άγρια ζώα, που έχουν ανάγκη περίθαλψης. Ενημερωθείτε για την δράση του σωματείου μέσα από το site www.edke.gr

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top