Πρέπει να το κάνουμε και εμείς: Ιδιοκτήτρια γάτας φτιάχνει βραχιόλι με λιχουδιές για το γατάκι της είναι η πιο χαριτωμένη ιδέα

by Μυρσίνη Καραμαούνα
βραχιόλι με λιχουδιές για γατα

Η Taylor Swift και το”Eras Tour” ευθύνεται την αύξηση των τοπικών οικονομιών κάθε φορά που έρχεται στην πόλη. Μέρος των γεμάτων λάμψη, sold-out συναυλιών περιλαμβάνουν Swifties που ντύνονται και ανταλλάσσουν βραχιόλια. Αυτή η τάση ανταλλαγής βραχιολιών φιλίας έχει επίσης ενισχύσει τις πωλήσεις υλικών για βραχιόλια και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, πυροδότησε αρκετές δημιουργικές ιδέες.

Μία από τις προσωπικές μας αγαπημένες προέρχεται από τον χρήστη του TikTok @_k.ay.la_

Αντί να φτιάξει ένα βραχιόλι με χάντρες για την ίδια ή για κάποιον άλλο φίλο της, εμπνεύστηκε από τις Swifties για να φτιάξει στη γάτα της ένα βραχιόλι με πατούσες γεμάτες λιχουδιές και είναι η πιο χαριτωμένη ιδέα.

Πρώτον, πώς κατάφερε να το φτιάξει χωρίς να σπάσει η γατοτροφή; Αυτό είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Και δεύτερον, έχουμε εμμονή με αυτή την ιδέα απλά και μόνο επειδή μας θυμίζει τα κολιέ από καραμέλες που αγαπούσαμε όταν ήμασταν παιδιά. Πρέπει η Taylor Swift να δει αυτό το βίντεο και να αντιγράψει αυτή την ιδέα για τη διάσημη γάτα της.

@_k.ay.la_ mental illness is so fun #cat #cattok #braceletmaking #fyp #meowmix ♬ That Cat (Meow Mix) – Deep Woods & Eric Shans

Σοβαρά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε με την αντίδραση της γάτας στο βραχιόλι με τις λιχουδιές, γιατί δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου

Το πλάγιο μάτι του έλεγε: “Αφήστε εμένα και τις γατοπατούσες μου ήσυχες”. Ήθελε τη λάμψη όπως παίρνουν οι άνθρωποι στις συναυλίες της Taylor Swift.

Τώρα, πριν κάθε ιδιοκτήτης γάτας τρέξει να φτιάξει αυτά τα αξιολάτρευτα βραχιόλια, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε υλικά που είναι ασφαλή για τη γάτα σας. Αυτή η TikToker δήλωσε στα σχόλια ότι καμία από τις γάτες της δεν ενδιαφέρθηκε καν να φάει το βραχιόλι, οπότε δεν είχε πρόβλημα με το κορδόνι. Αλλά, φυσικά, κάθε γάτα είναι διαφορετική. Έτσι, αν η δική της δεν ήθελε το βραχιόλι, δεν σημαίνει ότι μια άλλη γάτα δεν θα το ήθελε. Παρακαλείστε να παρακολουθείτε τη γάτα σας αν αποφασίσετε να της φτιάξετε ένα. Δεν θέλουμε να συμβεί κανένα περιστατικό πνιγμού.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr