Πριν 30 χρόνια γέννησε τα πρώτα εξάδυμα κορίτσια στην Ιστορία, σήμερα έχουν μεγαλώσει και είναι πανέμορφες γυναίκες

Ιστορίες Ζώων

Πιστεύετε στα θαύματα; Υπάρχουν πολλές ιστορίες, που έχουν αναφερθεί σε αυτά, το σημερινό θαύμα έγινε πριν 30 χρόνια για ένα ζευγάρι που προσπαθούσε να κάνουν παιδιά. Η Janet και ο Graham Walton ήθελαν πάρα πολύ να γίνουν γονείς. Αυτό που ξεκίνησε όμως σαν επιθυμία, γρήγορα κατέληξε να είναι πραγματική δοκιμασία για το ζευγάρι.

Προσπάθησαν πολλές φορές, κατέφυγαν σε θεραπεία γονιμότητας αν και δυστυχώς απέτυχε και αυτή. Μετά από 12 προσπάθειες, η Janet ακόμα δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος. Ενώ το ζευγάρι ήταν έτοιμο να τα παρατήσει, συνέβη ένα θαύμα. Στην 13η τους προσπάθεια, η Janet τελικά έμεινε έγκυος.

Τα πρώτα εξάδυμα στον κόσμο είναι γεγονός

Όταν έμαθαν τα νέα, το ζεύγαρι δεν μπορούσε να το πιστέψει. Είχαν ηρεμήσει και φαινόταν πως οι δύσκολες μέρες είχαν τελειώσει. Όταν όμως πήγε στον γυναικολόγο στην 8η εβδομάδα, ο γιατρός είδε πως δεν κυοφορούσε ένα παιδί, αλλά έξι! Δεν περίμεναν αυτό που έγινε και κυρίως να αποκτήσουν τόσα παιδιά,  σίγουρα όχι όλα μαζί.

Η Janet, έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο και έπρεπε να μείνει εκεί μέχρι να γεννηθούν τα μωρά της. Επειδή κυοφορούσε εξάδυμα έπρεπε να είναι υπό συνεχή επίβλεψη για να μειωθεί ο κίνδυνος αποβολής ή επιπλοκών.

Στις 18 Νοεμβρίου 1983, η Janet ήταν στην 31η εβδομάδα όταν τα έξι κοριτσάκια της ήρθαν στον κόσμο. Τα εξάδυμα γεννήθηκαν με καισαρική στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και ήταν τα πρώτα εξάδυμα που γεννήθηκαν ποτέ στον κόσμο.

Λίγο αργότερα, οι γιατροί είδαν πως όλα ήταν καλά στην υγεία τους και επέτρεψαν στην οικογένεια να πάει σπίτι τους. Τα μάτια όλου του πλανήτη ήταν στραμμένα στις αδερφές Hannah, Ruth, Lucy, Kate, Jennie και Sarah.
Οι Janet Graham αγόραζαν περίπου 11,000 πάνες τον χρόνο και κοιμόντουσαν ελάχιστα για τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Καθώς τα κορίτσια μεγάλωναν, έβλεπαν πως είχαν όλο και λιγότερο χρόνο. Φανταστείτε να έχουν σχολείο, δραστηριότητες, έρωτες και εφηβεία επί 6.

Παρά την έλλειψη χρόνου όμως και τον φόρτο εργασίας, το ζευγάρι ήταν περήφανο και χαιρόταν για τις κόρες του. Υπήρχαν κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά και πολλές στιγμές γεμάτες γέλιο και χαμόγελα.

Οι 6 αδερφές σήμερα έχουν μεγαλώσει και είναι όλες προσγειωμένα και πετυχημένα άτομα.Κάποιες είναι παντρεμένες και έχουν την δική τους οικογένεια. Η νεαρότερη, Sarah, ήταν η πρώτη που έκανε δικά της παιδιά όταν γέννησε την κόρη της, Jorgie το 2014.
Το μικρό κορίτσι μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την οικογένεια και έκανε περήφανους παππούδες τον Graham και την Janet.

Ζουν ευτιχισμένοι με τις εγγονές τους

“Λατρεύω πολύ αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως μία φάση ήταν καλύτερη από κάποια άλλη αλλά είχαμε τόσα πολλά να κάνουμε που δεν προλάβαμε να το ευχαριστηθούμε όπως αν τα είχαμε ένα κάθε φορά. Με εγγόνια όμως, έχεις χρόνο.”

Και ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να αποκτήσουν και άλλα εγγόνια. Με μία τόσο μεγάλη και αρμονική οικογένεια, η Jorgie θα έχει σίγουρα μία τέλεια παιδική ηλικία!

Τα εξάδυμα γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους πριν λίγο καιρό. Οι Hannah, Lucy, Jennie, Ruth, Kate και Sarah πήγαν τους γονείς τους σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Νέα Υόρκη – το πρώτο τους ταξίδι μαζί μετά από σχεδόν 10 χρόνια.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top