Ραγίσαν καρδιές: Κωφός σκύλος φροντίζει γατάκια μέχρι να βρουν το παντοτινό τους σπίτι και το διαδίκτυο κλαίει από συγκίνηση

Ιστορίες Ζώων

Δύο γατάκια διασώθηκαν από ένα καταφύγιο και βρήκαν ένα σκυλίσιο φιλαράκι για στηριχθούν.

Στις αρχές του έτους, η Alley Cat Rescue στο Λος Άντζελες ειδοποιήθηκε για δύο γατάκια από καταφύγιο που χρειάζονταν διάσωση.

“Ήταν αρκετά άρρωστα αλλά τα πιο γλυκά γατάκια. Ο James είναι το λευκό και γκρι γατάκι και ο Jacobi είναι το πορτοκαλί tabby”, δήλωσε η Alley Cat Rescue.

Από την αρχή, τα αιλουροειδή αδέρφια ήταν εντελώς αχώριστα. Δεν ήταν ποτέ μακριά το ένα από το άλλο κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Ο μικρός Jacobi γουργούριζε συνεχώς ενώ αγκαλιαζόταν με τον αδελφό του.

Αν ο ένας έβρισκε μια ζεστή αγκαλιά για να συρθεί, ο άλλος ακολουθούσε το παράδειγμά του. “Πάντα αγκαλιάζονται. Αγαπούν τους ανθρώπους, τα σκυλιά και ο ένας τον άλλον”.

Όταν επανήλθε η υγεία τους, το ζευγάρι πήγε σε ένα ανάδοχο σπίτι όπου τους περίμενε ένας σκύλος που αγαπάει τις γάτες.

Ο Pickles, ένας 5χρονος κουφός σκύλος, είναι μια γιγαντιαία πηγή αγάπης. Ακριβώς όπως και τα γατάκια, βρέθηκε σε ένα καταφύγιο και σώθηκε από μια αβέβαιη μοίρα.

Τώρα αγαπάει τη ζωή και αγκαλιάζει όποιον συναντάει. Όταν οι ιδιοκτήτες του φέρνουν στο σπίτι νέους φιλοξενούμενους, τους παίρνει αγκαλιά και τους λούζει με αγκαλιές.

Ο James και ο Jacobi δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Αμέσως μετά την άφιξή του, ο Pickles αγκαλιάστηκε μαζί τους και τους άφησε να τριγυρνάνε πάνω του. Ήταν πολύ ευγενικός με τα αιλουροειδή αδέρφια και αμέσως τα έκανε να νιώσουν ασφάλεια και αγάπη.

Το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο – λάτρεψαν αμέσως τον σκύλο φίλο τους και παρέμειναν κοντά του για ζεστασιά και παρηγοριά.

“Ο James και ο Jacobi είναι οι καλύτεροι φίλοι που θέλουν να περνούν κάθε στιγμή μαζί και δεν τους πειράζει όταν ο άλλος ξαπλώνει στο κεφάλι του. Οι αγκαλιές είναι η σπεσιαλιτέ τους και θα σας δείξουν ευχαρίστως τον τρόπο”, είπαν.
Ο Pickles είχε πάντα αδυναμία στις γάτες και τα γατάκια που έχουν ανάγκη. Ακόμη και το πιο ντροπαλό γατάκι ηρεμεί και βρίσκει παρηγοριά στην παρουσία του.

Ο γλυκός σκύλος παρακολουθούσε τον James και τον Jacobi σε κάθε βήμα. Δεν τον ενοχλούσαν τα πολλά καμώματά τους και τα άγρια παιχνίδια τους και ήταν πάντα εκεί αν χρειάζονταν μια αγκαλιά.

Αφού έκαναν βόλτες στο δωμάτιο, τα δύο αδέρφια κουλουριαζόντουσαν δίπλα στον Pickles και αποκοιμιόντουσαν μαζί.

“Ο James είναι το φιλήσυχο αλλά παιχνιδιάρικο μωρό μας. Είναι ένας ήρεμος μικρός μάγκας. Ο Jacobi είναι ένα άγριο και τρελό παιδί με πολύ προσωπικότητα! Έχει μια όρεξη για ζωή άγνωστη μέχρι πρότινος στην ανθρωπότητα”, δήλωσε η Alley Cat Rescue.

Με τη βοήθεια του σκύλου φίλου τους, τα γατάκια έγιναν όμορφες γάτες

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή τους, τα δύο γατάκια τελικά πραγματοποίησαν το όνειρό τους αυτή την εβδομάδα. Υιοθετήθηκαν και μετακόμισαν με ασφάλεια στο παντοτινό τους αγαπημένο σπίτι.

Ο Pickles είναι τόσο περήφανος και ανυπομονεί να βοηθήσει περισσότερα γατάκια και γάτες που θα βρεθούν στο δρόμο του.

“Είμαστε τόσο χαρούμενοι που αυτά τα δύο γλυκά, χαδιάρικα αγόρια θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι”, δήλωσε η Alley Cat Rescue.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top