Ραγίζει καρδιές: Γάτα μπαίνει στο σπίτι με ένα σημείωμα στο κολάρο της που κάνει τον ιδιοκτήτη της να κλάψει

Οι γάτες είναι από τα πιο θαυμαστά πλάσματα στον πλανήτη. Όταν υιοθετείτε ένα σκυλάκι, κάνετε πολλά περισσότερα από το να φέρνετε ένα κατοικίδιο στο σπίτι σας.

Το να υιοθετήσετε ένα ζώο είναι σαν να προσθέτετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας.

Όταν χάνουμε μια αγαπημένη μας, είναι ένα τραγικό γεγονός. Τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι φίλοι, σύντροφοι και συγγενείς, και όταν πεθαίνουν, ακόμα και αν είχαν μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή, μπορεί να είναι απλά χάλια.

Η γάτα που αγάπησε όλη η γειτονιά

Γι’ αυτό και αυτό που έκανε αυτό το παιδί ήταν τόσο αληθινά εντυπωσιακό. Επί σειρά ετών, η Νάλα, μια εσωτερική και εξωτερική γάτα, περιόδευε στη γειτονιά της στο Σαν Φρανσίσκο. Οι ιδιοκτήτες της αναρωτιόντουσαν τι έκανε όλη μέρα. Όμως, ένα βράδυ, όταν επέστρεψε, είδαν το σημείωμα…

Οι δικοί της συχνά αναρωτιούνται τι κάνει όλη μέρα έξω από το σπίτι της, αλλά δεν έχουν ιδέα. Τότε, η μικρή Νάλα επέστρεψε στο σπίτι της με ένα σημείωμα .

Το σημείωμα έλεγε: “Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει αυτό το πράγμα, αλλά έρχεται [και] μας επισκέπτεται κάθε εβδομάδα. Κάνει βόλτες έξω από την εξώπορτά μας μέχρι να την αφήσουμε να μπει μέσα, περιτριγυρίζει τα πόδια της γύρω από τα πόδια μας, περιφέρεται στο σπίτι σαν να είναι δικό της, περιμένει στο ψυγείο μέχρι ο σύζυγός μου ή εγώ να φάμε το μπολόνια της. Δεν της αρέσει πολύ το μαλακό φαγητό! Ανυπομονούμε για τις επισκέψεις της. Χάσαμε την 21 ετών γάτα μας φέτος”.

Η Nala δεν είναι το μόνο ζωάκι που λατρεύει να επισκέπτεται τους γείτονές του! Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να βρείτε ιστορίες άλλων ζώων που επισκέπτονται τους ανθρώπους που ζουν δίπλα σας.

Μπορεί να είναι πολύ αστείο να βρείτε ένα ζώο να βγαίνει από το σημείο που το ακούτε. Αυτή η γατούλα έπιασε θέση σε αυτό το άνετο νεροχύτη.

Το μόνο πρόβλημα; Δεν είναι ο νιπτήρας του! Ευτυχώς, ο ανθρώπινος γείτονάς του ήταν πρόθυμος να του τα δώσει όλα αυτά.

Το μόνο πράγμα που αγαπάει περισσότερο από το φαγητό και τις γρατζουνιές στο πηγούνι; Να κάθεται σε κουτιά. Αυτό το κτήνος βρήκε την άκρη του νήματος παίρνοντας χώρο στο εσωτερικό του δοχείου τροφίμων του γειτονικού του κτήνους. Τι αστεία έκπληξη να πέφτεις πάνω του!

Αυτό το ζώο είδε μια ανοιχτή πόρτα στο σπίτι ενός γείτονα και την εξέλαβε ως πρόσκληση να μπει μέσα!

Από την άνετη θέση του πάνω στο σκυλί του ζευγαριού και την εκφραστική έκφρασή του στο πρόσωπό του, είναι προφανές ότι αυτό το κτήνος δεν έχει κανένα παράπονο για την είσοδό του στο σπίτι.

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς πόση φωτεινότητα φέρνουν αυτά τα φωτιστικά στη ζωή των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους υπαίθριες δραστηριότητες!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr