Ραγίζει καρδιές ο σκύλος που αρνείται να φύγει από το πλευρό του φίλου του μετά το χτύπημα από αυτοκίνητο

Ιστορίες Ζώων

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η σπαρακτική στιγμή που δύο σκύλοι αναγκάζονται να πουν αντίο ο ένας στον άλλον, κάνοντας όλον τον κόσμο να δακρύσει.

Δύο σκυλιά διάσωσης με το όνομα Heart and Soul παραλήφθηκαν από την Stray Rescue of St. Louis στις 2 Ιανουαρίου, όταν η ομάδα ήταν έξω για να ελέγξει έναν σκύλο που συνάντησε στο I-70, στο Μιζούρι.

Οι σκύλοι Heart and Soul που αποχαιρετιζόντουσαν μετά από ένα ατύχημα άφησε τον τελευταίο με αθεράπευτα τραύματα.

«Η Donna ήταν έξω για να ελέγξει ένα άλλο σκυλί όταν βρέθηκε στην κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο 70. Υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων στην άκρη του δρόμου συγκεντρωμένη γύρω από έναν τραυματισμένο σκύλο και ένας άλλος σκύλος γάβγιζε δίπλα τους. Πήγε για να δει αν χρειαζόταν βοήθεια», είπε η Natalie Thomson από το Stray Rescue of St. Louis . «Ο πιστός του φίλος ήταν δίπλα του και γάβγιζε».

Και τα δύο σκυλιά δεν είχαν κολάρο ή μικροτσίπ και δεν ήταν σαφές πώς κατέληξαν στον αυτοκινητόδρομο, αλλά ήταν προφανές ότι ο σκύλος στο έδαφος τραυματίστηκε σοβαρά αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Οι διασώστες ονόμασε τα σκυλιά Heart and Soul και τα πήγε και τα δύο στο κέντρο τραυμάτων όπου η τραυματισμένη Soul μπορούσε να ναρκωθεί και να ελεγχθεί σωστά από επαγγελματίες γιατρούς. Μετά από ακτινογραφίες, οι κτηνίατροι μας είδαν ένα κακό σπάσιμο στην πλάτη του, είπαν ότι ήταν “κομμένο” και δεν θα μπορούσε να επουλωθεί.” είπε ο Τόμσον.

« Στο Stray Rescue , θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να σώσουμε μια ζωή, αλλά αν δεν υπάρχει πιθανότητα για ποιότητα ζωής, το πιο ευγενικό πράγμα είναι να πούμε αντίο», πρόσθεσε.

Ενώ δεν υπήρχε τρόπος να σωθεί η Σουλ, έδωσαν στην Heart τον χρόνο που χρειαζόταν για να την αποχαιρετήσει. Στο Facebook , η ομάδα είπε “Αυτή είναι αληθινή αγάπη” και πρόσθεσε “Όλοι θρηνούμε μαζί της”.

Μια εικόνα της Heart που γαβγίζει στο πλάι του I-70, αριστερά, και ένα κοντινό πλάνο της Heart και της Soul μαζί στις τελευταίες στιγμές του Soul, δεξιά.

Σε χιλιάδες σχόλια, υποστηρικτές της μονάδας διάσωσης μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους και έστειλαν αγάπη στα δύο σκυλιά.

«Δύσκολα βλέπω να γράφω γιατί τα δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό μου», είπε ένας χρήστης του Facebook. «Είμαι τόσο απίστευτα στεναχωρημένη για το Heart and Soul».

«Κλαίω πολύ δυνατά αυτή τη στιγμή», είπε μια άλλη απάντηση. “Πονάει η καρδιά μου που πρέπει να την αποχαιρετήσει. Σίγουρα ξέρουν.”

“Ήθελε να είναι μαζί του, οπότε της δώσαμε χρόνο να την αποχαιρετήσει. Την κρατήσαμε μαζί μας όλη την ώρα, ελπίζοντας ότι θα καταλάβαινε τι συνέβαινε”, είπε ο Thomson. “Την βάλαμε σε ένα κρεβάτι με μεγάλες, απαλές κουβέρτες και καθίσαμε μαζί της. Στην αρχή ήταν φοβισμένη και μελαγχολούσε, αλλά μετά δεν ήθελε να την αφήσουμε. Έχει αρχίσει να ανοίγει. Ήταν επίσης πολύ βρώμικη — η γούνα της ήταν καλυμμένη με κάτι πολύ κολλώδες. Της κάναμε ένα ωραίο μπάνιο σήμερα το πρωί και θα ξεκινήσει η θεραπεία.”

Η Heart θα την αναζητά για πάντα στο εγγύς μέλλον.

«Αυτή τη στιγμή είναι ακόμα πολύ ντροπαλή και δεν θέλει να συναντήσει άλλα σκυλιά ακόμα, αλλά θα δουλέψουμε περισσότερο μαζί της αυτή την εβδομάδα και θα δούμε πώς αλληλεπιδρά με άλλα σκυλιά», είπε ο Thomson.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Stray Rescue of St. Louis έχει εξασφαλίσει ότι η Heart θα έχει πάντα ένα κομμάτι της Ψυχής της κοντά.

Όπως εξηγεί και η Thomson: «Έχουμε παραγγείλει ένα μικρό μενταγιόν όπου μπορεί να κρατήσει λίγη από τις στάχτες της στο γιακά της, ώστε να μπορεί να την έχει πάντα μαζί της».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top