Ραγίζει καρδιές: Σκύλος που θα του έκαναν ευθανασία παθαίνει κρίση όταν συνειδητοποιεί ότι θα υιοθετηθεί από οικογένεια

. Για να μην αναφέρουμε, τη συχνά ατυχή μοίρα που μπορεί να τα περιμένει σε περίπτωση που δεν υιοθετηθούν σύντομα σε ένα σπίτι. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στα καταφύγια. Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν ένας μη αγαπημένος σκύλος του καταφυγίου υιοθετείται σε μια οικογένεια και συνειδητοποιεί ότι η ζωή του πρόκειται να πάρει μια νέα τροπή;

Πολλά έχουν συζητηθεί σχετικά με τον αντίκτυπο της υιοθεσίας, αλλά το να το δείτε με τα μάτια σας ξεπερνά κάθε εξήγηση. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Benny, έναν γλυκό και ντροπαλό σκύλο του καταφυγίου που υιοθετήθηκε από το Κέντρο Φροντίδας Ζώων Carson, που βρίσκεται στην Gardena της Καλιφόρνια. Ουσιαστικά, ο Benny βρισκόταν στην πτέρυγα ευθανασίας όταν τελικά υιοθετήθηκε.

Πώς αντέδρασε λοιπόν;

Στην αρχή, μπορείτε να δείτε σε βίντεο που κυκλοφορεί τον Benny να ξεχειλίζει από ανυπομονησία. Προσπαθεί να συγκρατηθεί καθώς κοιτάζει γύρω του, καθισμένος όσο πιο ακίνητος μπορεί, ενώ περιμένει να δει αν αυτή θα είναι η οικογένειά του. Αλλά μπορείς να καταλάβεις ότι έχει φρικάρει. Θα μπορούσα να φανταστώ έναν διάλογο όπως: “Είναι δικοί μου, είμαι εγώ δικός τους, αυτό είναι;”.

Πραγματικά προσπαθεί να κρατηθεί ήρεμος. Απλά βλέποντας την προσμονή του βασικά με έκανε να ξεσπάσω. Και τότε συμβαίνει, παρουσιάζεται το κόκκινο λουρί και ο Benny ξεσπάει από ενθουσιασμό καθώς συναντά τη νέα του οικογένεια! Ένας άμεσος δεσμός δημιουργείται καθώς τον οδηγεί η νέα του οικογένεια στο αυτοκίνητό τους.

Για να μάθετε για την υιοθεσία ενός κατοικίδιου όπως ο Benny ή για να μάθετε άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε το τοπικό σας καταφύγιο ζώων. Πολλά ζώα χρειάζονται παντοτινά σπίτια! Σώστε τα από ένα αβέβαιο μέλλον και χαρίστε τους την αγάπη σας, το έχουν ανάγκη!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr