Σε όλα μαζί: Τέσσερις γάτες διασώζονται και αρνούνται να χωριστούν για να υιοθετηθούν ξεχωριστά

Ιστορίες Ζώων

Αφού ένας καλός Σαμαρείτης επέλεξε να παρέμβει και να δώσει την απαραίτητη βοήθεια, οι ζωές τεσσάρων αδέσποτων γατάκια άλλαξαν για πάντα.

Όταν τα γατάκια διασώθηκαν και στάλθηκαν στο Salem Friends of Felines, ένα κέντρο διάσωσης ζώων στο Σάλεμ του Όρεγκον, ήταν μόλις λίγων ημερών.

Η αρχή της ιστορίας

Drummer boy, Cupid, Tinsel και Dancer ήταν τα ονόματα που δόθηκαν στη γέννα των αρσενικών γατάκια. Η φροντιστής τους παρατήρησε σταδιακά διάφορα χαρακτηριστικά που τη βοήθησαν να αναγνωρίσει τα τέσσερα γατάκια, καθώς είχαν τόσο παρόμοια χαρακτηριστικά που έδιναν την εντύπωση ότι ήταν τετράδυμα. Η Kayla, η ανάδοχη μητέρα τους, είχε να πει τα εξής σχετικά:

“Μέχρι στιγμής, έχω παρατηρήσει μερικές διαφορές: Η Tinsel είναι η πιο ανοιχτόχρωμη, με το πιο λεπτό πρόσωπο και η ουρά του Drummer δεν καταλήγει σε σημείο, αλλά τελειώνει σε τετράγωνο”.

Τα γατάκια δεν δίστασαν να εξερευνήσουν κάθε πτυχή του νέου τους προσωρινού σπιτιού όταν έφτασαν. Φάνηκαν να είναι μια συμβιωτική τετράδα που, παρά το μικρό τους ανάστημα, ήταν πρόθυμη να ρισκάρει την εξερεύνηση του νέου κόσμου που της παρουσιάστηκε.

Αγκαλιάζονταν μαζί και γουργούριζαν σε απόλυτη αρμονία στο τέλος της ημέρας.

Η συνέχεια της ιστορίας

Άφησαν αποδείξεις της ισχυρής σχέσης τους από την πρώτη ημέρα της διάσωσής τους, η οποία πιθανότατα έγινε ισχυρότερη με το πέρασμα του χρόνου.

Η ανάδοχη μητέρα της συνειδητοποίησε γρήγορα ότι τα γατάκια εκτελούσαν σχεδόν τα πάντα μαζί και ότι ό,τι έκανε το ένα αποτελούσε παράδειγμα για να το ακολουθήσουν τα άλλα. Είχαν δεθεί τόσο πολύ μεταξύ τους που κοιμόντουσαν μαζί.

Αυτά τα τέσσερα γατάκια έδειξαν επίσης μεγάλη αφοσίωση για τη θετή τους μητέρα, τρέχοντας να τη χαιρετήσουν και παρακαλώντας την να τα περιποιηθεί απαλά μόλις έμπαινε στο δωμάτιο.

Η Kayla παίρνει θέση ένα-ένα μέχρι να βρει το ιδανικό σημείο για να αγκαλιαστεί και να απολαύσει όλη την προσοχή που της προσφέρει η μητέρα της.

Όταν ένα από τα γατάκια σκαρφαλώνει στην αγκαλιά της Kayla, τα άλλα ακολουθούν γρήγορα. Η Kayla είχε να πει το εξής γι’ αυτό:

“Τα πούλιες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων. Γίνεται ζηλιάρης αν δεν του προσφέρετε όλη σας την προσοχή. Είναι πολύ χαριτωμένο! Του αρέσει να αράζει στο σακάκι μου.

Ο Ντράμερ απολαμβάνει να ακουμπάει στους ώμους μου. Όταν είσαι εκεί, είναι το ευτυχισμένο σημείο του. Ο Cupido και ο χορευτής είναι συνεχώς μαζί”.

Το τέλος της ιστορίας

Παρόλο που δεν είναι πλέον μωρά, εξακολουθούν να είναι αχώριστα, από όλα τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν δείχνουν μεγάλη γοητεία όταν πρόκειται για χέρι με χέρι με την Kayla .

Τους αρέσει να είναι γάτες εσωτερικού χώρου, τους αρέσει να τρώνε και να παίζουν με όλα τα παιχνίδια που έχετε στο σπίτι και φυσικά τους αρέσει να έχουν την προσοχή του ανθρώπου .

Η Kayla το βρίσκει πολύ ικανοποιητικό να βλέπει τα τέσσερα γατάκια να μεγαλώνουν και να βιώνει από πρώτο χέρι την υπέροχη φιλία που υπάρχει μεταξύ τους από την αρχή.

Του αρέσει να τα έχει στην αγκαλιά του και να τα ακούει να γουργουρίζουν ενώ κοιμούνται στην αγκαλιά του. Είναι θέμα χρόνου να ωριμάσουν τα γατάκια και να μπορέσουν να υιοθετηθούν.

Αυτά τα γατάκια έχουν πολλή αγάπη να δώσουν. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ιδανική οικογένεια που θα σας υποδεχτεί στο σπίτι και ότι θα μπορέσετε να συνεχίσετε να μοιράζεστε και να λατρεύετε ο ένας τον άλλον, όπως κάνατε μέχρι τώρα.

Ευχαριστούμε πολύ όσους παίρνουν το ρίσκο να αποτελέσουν μια γέφυρα φωτός και αγάπης στη ζωή των πιο ευάλωτων σκύλων συντρόφων μας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top