Σκυλίτσα γεννά κουτάβια στο αυτοκίνητο ενώ έχει κολλήσει σε μποτιλιάρισμα με την οικογένεια της

Η επιστροφή μιας οικογένειας από τις διακοπές μετατράπηκε σε μια αξέχαστη μέρα για την έγκυο σκυλίτσα τους! Η Ρέιτσελ Μπρέναν και η οικογένειά της επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από μια εκδρομή για κάμπινγκ κατά τη διάρκεια του μεγάλου Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Εργασίας στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, όταν κόλλησαν στην κίνηση στον αυτοκινητόδρομο.

Μαζί τους ήταν και η έγκυος 2 ετών γερμανική ποιμενική σκύλα τους, η Reen, η οποία δεν αναμενόταν να γεννήσει τα κουτάβια της παρά μόνο αρκετές ημέρες μετά την αναμενόμενη επιστροφή τους στο σπίτι. Αλλά η Brennan δήλωσε στο CTV News ότι η Reen άρχισε να συμπεριφέρεται λίγο περίεργα στο κάμπινγκ, καθώς άρχισαν να προετοιμάζονται για να επιστρέψουν στο σπίτι.

@rachelbrennan0 @ctvnews helping my dog birth 9 puppies in the back seat is just a different experience for sure😅 #birthingstory #coquihalla #coquihallahighway #coquihallahwy #ctvnews #ctv #newschannel ♬ Life is a Highway – Rascal Flatts

“Συνέχισε να τρέχει μέσα στη σκηνή, κάτι που ήταν πολύ ασυνήθιστο γι’ αυτήν, οπότε την έβαλα στο πίσω κάθισμα του φορτηγού μου”, δήλωσε η Brennan στο CTV News.

Μια ώρα μετά την επιστροφή τους στο σπίτι η Reen άρχισε να έχει συσπάσεις και έτσι σταμάτησε. Μέσα σε 10 λεπτά γεννήθηκε ένα κουτάβι. Με τη βοήθεια της οικογένειάς της, η Brennan έκανε τη Reen να νιώσει πιο άνετα και εκείνη κάθισε μαζί της στο πίσω κάθισμα.

Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο της διαδρομής τους προς το σπίτι δεν ήταν απλώς λίγο μπλοκαρισμένη, αλλά για ώρες. Το ταξίδι της επιστροφής διήρκεσε συνολικά 10 ώρες, πέντε ώρες περισσότερες από το κανονικό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού η Reen συνέχισε να γεννάει.

Η Brennan μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok με τη Reen στο πίσω μέρος του βαν τους.

@rachelbrennan0 Replying to @amandapaladino25 the update you guys are looking for😍😍 all pups are doing well. #coquihallapups #coquihallahighway #coquihalladelivery #newpuppycheck ♬ Ring of Fire – Johnny Cash

“Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία – η κίνηση ποτέ δεν είναι. Μύριζε απαίσια, δεν μπορώ καν να το ωραιοποιήσω”, δήλωσε η Brennan. Αλλά πρόσθεσε ότι παρόλο που η εμπειρία δεν ήταν ιδανική “ήταν ταυτόχρονα μια πολύ ωραία εμπειρία”.

Στην Brennan είχαν πει να περιμένει ότι η Reen θα γεννούσε εννέα κουτάβια και μέχρι το τέλος της διαδρομής τους με το αυτοκίνητο είχε γεννήσει εννέα. Το επόμενο πρωί βρήκε άλλο ένα, οπότε η Reen είχε συνολικά 10 κουτάβια. Όλα τα κουτάβια είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Μπρέναν μοιράστηκε ένα βίντεο που ακολούθησε δείχνοντας όλα τα κουτάβια!

@rachelbrennan0 At least she’s always aware of where her pups are😂 #coquihallahwy #coquihalladelivery #coquihallapuppies ##newbabe❤️ #puppytiktok #puppylove ♬ Dutton Ranch Freestyle – David Morris

Η μαμά και τα κουτάβια είναι τώρα άνετα στο σπίτι τους. Τα κουτάβια δεν έχουν πάρει ακόμα ονόματα, αλλά ένας από τους θεατές των βίντεο της στο TikTok πρότεινε να πάρουν το όνομα των αυτοκινητόδρομων.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr