Σκυλίτσα υπερήρωας: Η Coco χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, σφήνωσε στον προφυλαχτήρα και ταξίδεψε ζωντανή 25 χιλιόμετρα

by Έφη Αθανασίου

Η σημερινή ιστορία στο Petkeepers αφορά μια 3 ετών σκυλίτσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μικρή Coco, με γιαπωνέζικη ράτσα Shiba inu, είχε πάει την καθιερωμένη βόλτα με την οικογένεια της στην Βόρεια Καρολίνα.

Η ιστορία της Coco

Η μικρή σκυλίτσα, που είναι ατίθαση, κατάφερε και βγήκε από την πόρτα του σπιτιού,για να χωθεί από μια τρύπα στη αυλή και να το σκάσει χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι. Δεν ήξερε όμως από δρόμους και αυτοκίνητα και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε μια κυρία. Στο χτύπημα αυτό η σκυλίτσα δεν πετάχτηκε πέρα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά χώθηκε μέσα στον αυτοκίνητο εκεί που είναι ο μπροστινός προφυλαχτήρας, στο σημείο δηλαδή που χτυπήθηκε.

Η οδηγός που ήταν μέσα στο αμάξι, δεν είχε καταλάβει τι χτύπησε καθώς νόμιζε πως ήταν κάποια μπάλα.Όταν κατέβηκε, είδε τη ζημιά στο αυτοκίνητό της αλλά δεν πρόσεξε ότι μέσα ήταν η Coco. Μετά από 45 λεπτά και έχοντας διανύσει 25 χιλιόμετρα, άκουσε ένα θόρυβο στο αυτοκίνητό της. Κατέβηκε ξανά και σοκαρισμένη είδε τη σκυλίτσα, μέσα στον προφυλαχτήρα, στο κάτω μέρος του, που όμως ήταν ζωντανή. Κάλεσε αμέσως την αστυνομία και με τη βοήθειά της απεγκλώβισαν την τυχερή Coco.

Το αίσιο τέλος

Η Coco μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Hernas Veterinary, όπου οι κτηνίατροι διέγνωσαν κάταγμα στον “αγκώνα” του ποδιού, κάτι που ήθελε χειρουργική επέμβαση.

Και φυσικά βρέθηκε και η ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτριά της, η Kathleen Hamilton, η οποία έτρεξε να βρει τη σκυλίτσα της στην κλινική.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr