Σκύλος αρνείται να βγάλει περισσότερο από ένα πόδι έξω στο κρύο

Ιστορίες Ζώων

Για ένα τόσο μικρό σκυλί, ο Νόρμαν είχε πάντα μια τεράστια προσωπικότητα και του αρέσει να χαζολογάει και να δείχνει στην οικογένειά του τι ακριβώς θέλει.

“Είναι τόσο ανόητος και άτακτος”, δήλωσε στο The Dodo η Denise White, η μαμά του Norman. “Κρύβεται ασταμάτητα και προσπαθεί να φάει προϊόντα χαρτιού”.

Η ιστορία του Norman

Το αγαπημένο πράγμα που κάνει ο Norman είναι να κρύβεται κάτω από αναπαυτικές κουβέρτες και να βγαίνει μόνο αν χρειάζεται ένα σνακ, και τώρα που είναι χειμώνας, το να βρίσκεται κάτω από τις κουβέρτες είναι λίγο πολύ η προεπιλεγμένη του κατάσταση.

Μετά από μια πρόσφατη χιονοθύελλα, η μαμά του Norman τον διέκοψε από την κρυψώνα του με τις κουβέρτες για να τον βγάλει έξω να κάνει τις δουλειές του και να πάρει λίγο καθαρό αέρα. Αφού του άνοιξαν την πόρτα, ο Norman κρυφοκοίταξε έξω, έβαλε το ένα του πόδι στο χιόνι – και αμέσως υποχώρησε ξανά μέσα.

“Έβγαλε το ένα του πόδι έξω, με κοίταξε και έτρεξε πίσω στο σπίτι και πήγε κατευθείαν στον καναπέ”, είπε η White.

Η οικογένεια του Νόρμαν προσπάθησε να τον πείσει να ξαναβγεί έξω, αλλά η στάση του ήταν ξεκάθαρη: Προτιμά τη ζεστή ζωή, και δεν υπήρχε τίποτα ζεστό στο παγωμένο χιόνι.

Γνωρίζοντας ότι έπρεπε με κάποιον τρόπο να τον βγάλουν ξανά έξω, ο μπαμπάς του Norman εργάστηκε για να κάνει τις συνθήκες έξω λίγο πιο υποφερτές για τον μικροσκοπικό Norman – και τελικά, τρεις ώρες αργότερα, άφησε απρόθυμα τις κουβέρτες του και τόλμησε να βγει στο κρύο.

“Δεν θα ξαναβγεί έξω μέχρι ο σύζυγός μου να καθαρίσει εντελώς ένα μονοπάτι με λιωμένο πάγο και να μην υπάρχει χιόνι που να αγγίζει τις κολοβές πατούσες του”, είπε ο White.

Ο Norman είναι ένας σκύλος που ξέρει τι θέλει και τώρα η οικογένειά του ξέρει επίσης ότι το χιόνι σίγουρα δεν είναι το φόρτε του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top