Σκύλος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μπαμπάς του τον ξαναβρήκε μετά από 200 ημέρες

by Έφη Αθανασίου

Πρόκειται για την συγκινητική ιστορία ενός πίτμπουλ που ενώ ήταν χαμένο 200 μέρες, τελικά κατάφερε να επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του, πλημμυρίζοντας τους χρήστες του διαδικτύου με δάκρυα.

Η ιστορία του Μπλου

Ο Μπλου είναι ένα σκυλί mix πίτμπουλ που αγνοείται από το σπίτι του στο Τενεσί εδώ και αρκετούς μήνες. Ο πατέρας του τον κυνηγούσε παντού, αλλά αναγκάστηκε να πάει στο Τέξας, πιστεύοντας ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον αγαπημένο του σύντροφο, μέχρι που ένας φίλος παρατήρησε μια αγγελία για ένα καταφύγιο.

Στις αρχές του Απριλίου, το καταφύγιο ζώων της κομητείας Ουάσινγκτον στην κομητεία Ουάσινγκτον, ΤΝ, ΗΠΑ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Ένας αδέσποτος σκύλος είχε προφανώς φτάσει στο σπίτι ενός ατόμου που χρειαζόταν καταφύγιο- κανείς δεν ήξερε πόσο καιρό περιφερόταν στους δρόμους, αλλά ο σκύλος φαινόταν αρκετά φιλικός προς τους ανθρώπους.

Το καταφύγιο αναγκάστηκε να κλειδώσει τις πόρτες του για το κοινό λόγω της επιδημίας Covid-19 και να δέχεται επισκέπτες μόνο κατόπιν ραντεβού. Εξαιτίας αυτής της περίστασης, ο Μπλου αναγκάστηκε να παραμείνει στις εγκαταστάσεις για μήνες πριν βρεθεί.

Τι ευλογία για τον πατέρα του, ο οποίος δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα να τον βρει και τελικά επανενώθηκε με τον έμπιστο σύντροφό του.

Το καταφύγιο ετοίμασε ένα βίντεο με τον Blue και το δημοσίευσε στο Facebook για να τον παρουσιάσει σε πιθανούς υποψήφιους υιοθετητές- είναι ενδιαφέρον ότι ένα από τα σχόλια έγραφε “αυτός είναι ο σκύλος μου”, οπότε το μόνο που απέμενε ήταν να καταλάβουμε αν ο άνδρας έλεγε την αλήθεια.

Η συγκινητική επανασύνδεση με τον ιδιοκτήτη του

Η Tammy συνέχισε: ”

“Όταν πλησιάσαμε για πρώτη φορά τον ιδιοκτήτη, μας απάντησε: “Ναι, έχω φωτογραφίες του σκύλου μου” Μας έδωσε φωτογραφίες του Blue στην κατοικία του να παίζει με την ίδια μπλε μπάλα που ήταν το αγαπημένο του παιχνίδι. Ήταν τρελός”.

Ο εκστασιασμένος τύπος ταξίδεψε πάνω από 1.200 μίλια για να παραλάβει το κατοικίδιό του- είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαν δει ο ένας τον άλλον και η επανένωση δεν θα μπορούσε να είναι πιο συγκινητική.

Η κυρία εξηγεί:

“Ήταν ξεκάθαρο ότι ο σκύλος και ο άνθρωπος είχαν δημιουργήσει μια σχέση.” Για μια σύντομη στιγμή, ο Μπλου έμεινε άναυδος και αναρωτήθηκε φωναχτά: “Βλέπω πράγματα;” Στη συνέχεια υπήρξε μόνο φιλί, φιλί, φιλί, φιλί, φιλί, φιλί, φιλί.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr